„Ono sa Nerminom će se teško ponoviti“, Viki Miljković iskreno o njegovom uspehu i planovima za Nejaza (VIDEO)

viki mijlko

Nakon fenomenalnog uspeha Nermina Handžića koji je trijumfovao prošle sezone u „Zvezdama Granda“ , Viki Miljković u ovom finalu bodrila je svog kandidata Nejaza Nekija Ramčevskog.

Pevačica je pred našim kamerama otkrila da veruje u svog kandidata bez obzira na plasman.

Jedan, ali vredan. Ispao je nepravedno i nepošteno, ali vratio se Bogu hvala. On je jedan od najboljih vokala koji su bili u takmičenju. Ja sam jako bila zadovoljna svojim kandidatima- rekla je Viki koja je spreman da mu pomogne u daljoj karijeri.

Forsiraću ga nezavisno od plasmana, otvoriću mu put i usmeriti koliko god sam u mogućnosti i ponudiću im kombinacije da što bolje rade. Što se tiče Nermina to se desilo sada, da li će sa nekim drugim možda hoće, možda neće– tvrdi Miljkovićeva.

NEJAZ NEKI RAMCEVSKIok 1

Tokom prethodnih godinu dana, Viki i Nermin zajedno su nastupali širom sveta na šta je ona izuzetno ponosna, a na pitanje da li je mladi Handžić postao zvezda, odgovara:

Da bi neko bio zvezda nije dovoljno godinu dana, potreban je mnogo duži period. I meni je trebalo dok sam postala zvezda sigurno je prošlo i mnogo vode proteklo, ali tek nakon 10, 12 godina možemo da kažemo da je neko zvezda, ali ja sam prezadovoljna kojim tokom i u kom pravcu ide Nerminova karijera i kako se on gradi-obajsnila je ona i dodala da veruje da će njen pulen napraviti ozbiljnu karijeru.

viki miljkovic i nermin handzic ok foto munja 2 768x512 1

– Za godinu dana mislim da je postigao fantastičan uspeh. Nastupa sa mnom, obišao je više od pola sveta, snimio je pesmu, radi svaki vikend, dao sve ispite na fakultetu- ističe pevačica koja priznaje da ga neće usvojiti uprkos novinskim natpisima.

Nećemo ga usvojiti. On je nama kao član porodice, on ima divnu porodicu i roditelje sa kojima smo se srodili i postali familija– iskrena je ona.

Šta je rekla o svom biznisu i kako napreduju radovi u Cecinoj vili na Kipru saznajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić