Login/Registracija

Nikad žešći početak „Zvezda Granda“, Viki pobesnela zbog kolege: „Sram te bilo, ućuti bre!“

ipiccy image 14

Duel koji će se pamtiti, po dobroj pesmi, ali i žestokim rasprsavama bio je između Violetinog kandidata Josipa Nedića i momka iz tima Cece Ražnatović, Nenada Kostova.

Violetin takmičar rešio je da u petom krugu malo izmeni repertoar na koji je pubika navikla od njega te je zapevao numeru „Ne veruje srce pameti“ i pesmu „Zorica“ koje su izazvala oprečne reakcije. Poptuno drugačiji stil bio je Nenadov izbor koji se voga puta predstavio pesmama „Sipajte mi još jedan viski“ i „Ista ja“.

IMG 5299

Pre onog žestokog dela koji je usledio kada je žiri počeo da komentariše, vladala je bajkovita atmosfera, a Ceca i Popović su u jednom trenutku čak i zaplesali.

0A0A8932

Josip je osvojio pet glasova, dok je Kostov uspe da se izbori za maksimalnih šest tastera.

-Mili glasaj!- viknula je Viki s obzirom da samo Milić nije glasao za njenog kandidata.

Iako na prvu nije želeo da odgovori Viki se bunila da njegov potez nije fer te je producent dao svoje obrazloženje koje je dovele do rasprave sa koleginicom.

0A0A8980

Kako bi umirio situaciju na samom startu Saša Popović poželeo je da porazgovara sa podrškom kandidata, a žiri se posebno oduševio Nenadovom suprugom koja je samo nekoliko dana perd porođaj svim srcem podržavala supruga iz čuvene sobe emocija.

-Dečak će biti! Sad sam mirna kad je suprug dobio šest glasova (smeh)- našalila se trudnica, dok se mama momka iz Violetinog tima pobunila što mu Aleksandar nije dao šesti glas.

0A0A8965

Mili je tvdio da je on objektivan, ali i da se ne buni kada njegovi takmičari dobiju malo glasova te da isto očekuje i od Violete.

-Viki opet počinješ da pričaš a nemaš znanja iza toga. Jednostavno ovo je bilo nedovoljno za šest glasova. Kandidat broj dva je mnogo sigurniji i glas mu stoji gde treba, počeo je da oseća binu i odlično napreduje. Bravo!- rekao je Mili.

0A0A8946

Marija je ovoga puta dala glas i jednom i drugom kandidatu, a za to je imala dobar razlog.

-Dala sam prvom kandidatu glas jer je došao konačno sa nekim programom drugačijim od onoga koji je pevao u prethodnim krugovima. Meni je ovo bilo okej, ima greščica, ali bravo. Molim te nemoj da se vraćaš više u one praistorijske pesme. Mada nemam ništa protiv ovoga što je Mili presudio- objasnila je Mara i pohvalila Cecinog takmičara, ali mu i udelila niz saveta i pozitivni kritika.

Komplimente, ali i savete takmičari su dobili i od Ane Bekute koja je posebno bila oduševljena kako su obojica izveli prve numere.

IMG 6056

Veliko iznenađenje usledilo je kada je Josip otkrio da je sam uradio matrice što je potvrdila i njegova mentorka Viki.

-Ja se bavim produkcijom, radim aranžmane- otkrio je Nediić što je iznenadilo Sašu Popovića koji je nakon toga želeo da čuje komentar Dragana Stojkovića Bosanca.

-Bilo je odlično, bilo je super!

0A0A8951

Sličnog stava kao i kolege bili su i Sneža Đurišić i Đorđe David koji su pohvalili napredak kandidata.

Na samom kraju, kako to biva, reč su dobile i mentorke.

-Nenade bio si fenomenalan, nastup i energija. Uneo si se lepo u pesme. Izgledaš fenomenalno i hvala žiriju- ponosna je bila Ceca, dok je kod njene kume bila obrnuta situacija.

0A0A8958 1

-Što uvek kod mene padne vruć krompir?! Stvarno nemam ništa protiv kada moji kandidati ne dobiju svih šest glasova, ali najviše imam protiv kada ne znaju šta da kažu. Kada postoji pravi argument prihvatam. Kada neko ne zna zašto ne daje glas nije u redu- bunila se Viki, dok je MIli prekidao pravdajući se da su njegovi argumenti apsolutno na mestu.

-Molim te da ućutiš! Mi ćutimo kada ti pričaš. Non stop se mešaš. Nemaš pravi argument! – prekinula ga je Miljkovićeva odmah.

IMG 5451 1

Ipak, kulminacija svađe usledila je kada je Mili izjavio da njen takmičar peva amaterski što je Violetu potpuno izbacilo iz takta.

-On peva amaterski?! Sram te bilo! Ti si stvarno na nekim tabletama koje si debelo promašio. Ne znaš šta pričaš. Neću da se nadjačavam sa tobom, kao neka žena si! Ne žena, nego ženturača, alapača. Ućuti bre čoveče! Treba da ga stavimo na pijacu da sedne i da krekeće kad prolaze one žene….– vidno izrevoltirana dobacila je Josipova mentorka.

Ovoga puta Saša Popović stao je na stanu Violete smatrajući da je njen kandidat zaslužio i šesti glas.

-Kad je Bekuta dala glas onda to ima težinu. Viki podržavam te ovog puta stvarno- zaključio je Sale.

Ipak, do samog kraja nisu uspeli da se dogovore oko kriterijuma glasanja te je rasprava trajala jako dugo što je izrevoltiralo Mariju Šerifović koja je svađu prekinula kada joj je stvarno prekipelo.

IMG 6154
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović