Burno u bekstejdžu: Popović nudio pesme, Bosancu propala saradnja sa Cecom (VIDEO)

ipiccy image 7 2

Večeras vas očekuje mnogo dobre muzike ali i nadmetanje mentora koji su pripremali vredno svoje kandidate za peti krug takmičenja „Zvezde Granda“, koji je na programu večeras od 21 sat na TV Pink. A s obzirom da se radi o poslednjoj emisiji petog kruga, strasti su se razbuktale, kako između samih kandidata tako i među mentorima.

bek6

Sve je počelo ipak lagano.

-Ljubi te brat – poručio je Aleksandar Milić Mili koleginici iz žirija Mariji Šerifović, dok je Saša Popović puštao na telefonu pesmu Ceci Ražnatović, koju joj je predlagao da snima.

bek1

I Ana Bekuta je bila zaintresovana da čuje novu pesmu, a Popović se posle požalio društvu da „ne može da ostane živ“ od pevačica.

Sa njim se saglasio i Mili.

-Isti slučaj i kod mene – rekao je Mili.

Bekuta je pokazala Draganu Stojkoviću Bosancu novu pesmu, a on ju je posavetovao da pripazi da neko ne čuje, jer je ubola hit.

bek3

Nove pesme bile su lajtmotiv tokom čitavog snimanja večerašnje epizde „Zvezde Granda“ a Ceca je odlučila da se odmah posavetuje sa svojom kumom Viki Miljković.

-Popović mi je ponudio dobru pesmu – rekla je Ceca kumi, koja je odmah pozvala supruga Dragana Taskovića Tašketa.

-Svi imaju novu pesmu, moram i ja nešto da snimim – poručila je Viki u telefonskom razgovoru.

bek4

Voditelji programa Sanja Kužet i Voja Nedeljković bili su kategorični uprkos svemu:

-Mi ćemo samo da se slikamo – poručili su zajedno, a komplimenti su se nizali. U fotografisanje se uključio i Đorđe David, koji čini se nije bio zainteresovan za novu numeru, za razliku od ostalih.

Popović je obećao i Snežani Đurišić novu pesmu, a Ceca je odlučila da potraži nove saradnike.

-Boske, krajnje je vreme da ti i ja počnemo da sarađujemo – rekla je Ceca Bosancu.

bek2

I kada je izgledalo da je sve dogovoreno između Cece i Bosanca, usledio je šok.

-Popović mi je poklonio pesmu. Imam hit – poručila je vidno raspoložena Ceca koja je do kraja emisije ostala veoma dobro raspoložena.

Bosancu po svemu sudeći nije bilo do smeha, a čak nije želeo ni da se već tradicionalno slika sa kolegama, što je inače uobičajena praksa tokom svake emisije.

bek5

Uz dosta nagovaranja pristao je, ali je osmeh bio kiseo.

Ovo je bila naša interpretacija svega onoga što se dešavalo u bekstejdžu večerašnje epizode „Zvezde Granda“ koji možete pogledati od 21 sat na TV Pink.

A kako su izgledala sva dešavanja u bekstejdžu pogledajte u videu ispod:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić