Ovako se Viki Miljković priprema za „Zvezde Granda“: Iscureli snimci iz šminkernice, jedan detalj svima zapao za oko (VIDEO)

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 06102022 FOTO MUNJA 14 ok

Nakon zimske pauze, snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu se nastavljaju, a Viki Miljković odlučila je da pokaže šta se dešava iza scene pre samog izlaska na scenu.

Viki u studio stiže dosta pre zakazanog vremena kako bi se natenane pripremila, a sa uigranim timom frizera, šminkera i stilista nema brige da će svakog puta zablistati kada se kamere upale.

Viki Miljković bez šminke

Viki Miljković bez šminke

Pevačica se prvo prepušta rukama frizerke koja joj sređuje kosu, nakon čega na red dolazi šminkanje. Iako su neki poprilično nestrpljivi kada je spremanje u pitanju, sudeći po snimku koji je isplivao, Viki uživa u svakom segmentu.

Iako je Miljkovićeva želela da podigne prednji deo kose, frizerka je vešto uspela da je ubedi kako nema potrebe za tim i da joj je lepše da samo rastrese isfenirane lokne, što je ona poslušala.

zz

Na kraju u pomoć joj je pritrčala žena zadužena za njihovu garderobu kako bi proverila da li je sve na mestu i ispravila detalje, ankon čega se Viki pridružila kolegama sa kojima je ćaskala u bekstejdžu pre početka.

hdu 1

Ovaj video izazvao je lavinu komentara fanova koji su oduševljeni njenim pristojnim i normalnim ponašanjem, i dodelili joj komplimente da je prava dama koju slava nije uzdigla što se vidi iz odnosa sa saradnicima.

BONUA VIDEO- Najbolji stajlinzi Viki Miljković u Zvezdama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić