Ovako izgleda šoping sa Viki Miljković: Pevačica bez jedne stvari ne izlazi iz tržnog centra (VIDEO)

viki miljković šoping tržni centar
Viki Miljković šoping/ Foto Printscreen Instagram/viki_miljkovic

Gotovo da je svakoj dami šoping slaba tačka, pa tako i pevačici i članici žirija „Zvezda Granda“ Violeti Miljković, koja je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda kada ona ide u kupovinu.

Naravno, kao i svaka žena, u nabavku odlazi po nekoliko stvari, a iz radnje izlazi sa punim kesama zbog čega se i sama našalila na svoj račun.

-Pravi šoping je zapravo u Dubaiju, a sada je samo priprema za šoping, samo osnovne stvari koje mi trebaju za put- rekla je Viki, a potom kroz smeh dodala:

-Po šta sam ja uopšte došla? Dođem po jedno, a kupim nešto 25. Verovatno kao i svaka žena!

šoping sa viki miljković
Viki Miljković šoping/ Foto Printscreen Instagram/viki_miljkovic

Kako je otkrila, bez spiska ne ide u šoping iako se uvek potkrade neka nepotrebna stvar, a ovoga puta pazarila je od kozmetike, čak do kesa za đubre.

Parfeme i šminku je ovog puta zaobišla jer, kako kaže, toga ima na pretek.

viki miljković šoping
Viki Miljković šoping/ Foto Printscreen Instagram/viki_miljkovic

-A, lak za nokte nikad ne kupujem jer ne umem sama da ih lakiram. To rade drugi, stvarno nemam pojma, sve bih prste izmazala (smeh)- rekla je pevačica, a potom otišla u apoteku.

-Kad god krenem negde, kupim u apoteci sve što treba. Bukvalno imam pokretnu apoteku. Jao i pidžama mi je na spisku, ali mislim da sada to neću stići- rekla je Viki koja je ovaj šoping brzinski završila budući da je žurila na večeru.

-Gladna sam kao vuk, idemo na večeru- rekla je Violeta sa osmehom, a kako izgleda pevačicin šoping pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO: Takmičarka se rasplakala u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović