Sanja Đorđević otkrila nepoznate detalje iz detinjstva: Tukla se u školi, a zbog jedne situacije učiteljica doživela fras: „Bila sam nemirna“

Sanja Đorđević tuča

Sanja Đorđević danas važi za veoma smirenu osobu, ali takva nije bila u mladosti. Pevačica ne krije da je tokom odrastanja u Sarajevu bila prava buntovnica i da je često kontrirala roditeljima.

Bila sam zaista nemirna i kod mene opcija ne nije postojala. Stalno sam sa društvom pravila cirkus – izjavila je Sanja jednom prilikom za „Grand“.

Sanja Đorđević tuča

Sanja Đorđević tuča

Znala je da se potuče braneći sestre i drugare, a koliko je bila nemirna svedoči i to što je jednom prililkom pobegla iz škole i bežeći od nastavnice popela se na drvo. 

 – Nešto sam se iznervirala i popela sam se na najveće drvo. I žena kad me je videla doživela je predinfarktno stanje  prisetila se Sanja i otkrila da je bila pravi vrag, ali da je vremenom uspela da kontroliše i smiri višak energije. 

– Mi smo samo bili deca koja su bila malo življa, ali smo jako poštovali roditelji i porodica nam je bila svetinja. Srećna sam što sam odrasla u tom vremenu i u takvoj sredini – iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO– Đorđe David- Konferencija za medije:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić