Login/Registracija

„Ko je bliži pijaci?!“, Viki i Mili u žestokom sukobu, Popović reagovao kao nikad do sad (VIDEO)

ipiccy image 2 2

Poslednja emisija petog kruga takmičenja „Zvezde Granda“ zaokružiće spisak učesnika u nastavku ovog najgledanijeg muzičkog šoua u regionu, a sve će biti poznato u subotu uveče, kada je nova epizoda na programu i to od 21 sat na TV Pink.

Svi mentori srčano su se zalagali za svoje kandidate, a verbalni duel između Viki Miljković i Aleksandra Milića Milija ostaće upamćen i nakon emisije.

viki2

Naime, Viki je zahtevala objašnjenje od Milija nakon njegovog glasanja koje joj se sudeći po svemu ovoga puta nije dopalo.

-Ako nekom ne daš glas, daj pravi argument, daj stvarno pravi, da kažemo na neki način zašto nisi dao glas i da to bude opravdano – insistirala je Viki, a Mili je potom počeo da se pravda.

-Pa jel sam rekao? Dečko je super, ali amaterski peva. Nedovoljno za 6. krug. Amaterski peva, predivno, od osećaja, nema tu glasa. U prvoj pesmi ga uopšte nije bilo, kao da nije pevao. Kako možeš tako nerealna da budeš?– rekao je Mili, a njegovo objašnjenje dodatno je iziritiralo Violetu.

mili 2

-Ti si stvarno na nekim tabletama danas koje si debelo promašio – zaključila je Viki, a Mili joj ni tada nije ostao dužan te je na njenu opasku žestoko odreagovao.

-Ja nisam nikad na tabletama, ja uvek znam šta pričam i uvek stojim iza svog mišljenja – bio je kategoričan Mili.

viki4

Ni to nije sprečilo pevačicu da prestane da se nadglašava sa Milićem te je čvrsto rešila da ovoga puta njena reč bude poslednja.

-Ne znaš šta pričaš! – zaključila je Viki.

I taman kada su svi pomislili da su se smirile strasti između dvoje mentora, Viki je ponovo započela:

-Prvo neću da se nadjačavam s tobom, kao žena si neka. Ne žena, nego ženturača ona, alapača. Pa ne možemo da imamo trostruke aršine. Jednima je dovoljno ovo a drugima ne treba to – ljutito je reagovala, međutim Aleksandar se osetio prozvanim.

Viki, opet počinješ da pričaš a nema misli iza toga, nema znanja, samo sipaš reči!

promo

Saša Popović je pokušao da obuzda raspravu kako ne bi otišla isuviše daleko, ali se akteri nisu dali.

-Ko je bliži pijaci, ti ili ja? Ko prodaje kupus od nas dvoje, ti ili ja? – pitao je glasno Mili.

-Ko se meša u pijacu, pa ti taka-taka-taka-taka, taka-taka-taka-taka…-ponavljala je Miljkovićeva.

IMG 5451

S obzirom da Popoviću nije polazilo za rukom da smiri strasti u studiju, rešio je da primeni metodu kojoj se niko nije nadao, a o čemu je reč saznajte u videu ispod:

Ovo je samo mali delić onoga što vas očekuje u novoj epizodi najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Zvezde Granda“, koja je na programu u subotu 20. maja u 21 sat na TV Pink.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić