Login/Registracija

Trudnica u „Zvezdama Granda“ pokazala supruga, žiri ga iskritikovao: „Gde si zapeo usred takmičenja?“

melis i maja jevtic

Neočekivano se dešava u „Zvezdama Granda“, pa i da se među takmičarima nađe i trudnica. Maja Jevtić (27) iz Rogatice iznenadila je žiri u petom krugu kad se pojavila sa stomakom.

Inače, ona se našla u duelu sa Melisom Jusićem (23) iz Ljubljane, takmičarom iz tima Snežane Đurišić, dok lepa trudnica brani boje tima Marije Šerifović.

IMG 5166

Prvi takmičar predstavio se pesmama „Gde ste sada drugovi“ i „Moje bivše žene“, dok je Maja odabrala numere „Zrno bibera“ i „Manastirska vrata“, a krajnji rezultet bio je 6:5 u trudnicinu korist.

-Majo, sve nas interesuje u kom si mesecu? – pitao je Saša Popović, a takmičarka odgovorila:

Ušla sam u šesti mesec.

0A0A7477

-Bolje da ispadne- našalio se Bosanac, a Popovića je zanimalo kada je termin za porođaj.

-Termin je 19. avgust, imamo još vremena– odgovorila je Maja, a zatim je Saša zatražio da uključe ekran iz bekstejdža kako bi videli Majinog izabranika i budućeg oca.

Screenshot 2023 05 12 222557

-Da ga pitamo je l’ mogao bolji termin da ubode… Kad se već bavimo ovom temom, je l’ znate kad se trudnoća dogodila? – pitala je Marija, a Majin suprug odgovorio je da desilo krajem novembra, početkom decembra.

-Znači, usred takmičenja. Pa gde si zapeo u novembru, usred takmičenja?– našalili su se Marija i Popović, nakon čega je pitao Majinog izabranika koliko su u vezi, a on odgovorio da su zajedno godinu i po dana.

-Omaklo mu se- otpevala je Marija, a Saša dao svoj sud o Majinom učešću u takmičenju u podmukloj trudnoći.

0A0A7397 2

-Meni to ne smeta, ja se radujem kad zvezde Granda se šire. Sve trudnice kod Marije, a ona nikako da zatrudni. Može da se desi da u finalu pevaš sa stomakom do zuba, finale će biti 24. juna- rekao je Saša, pa se povela polemika oko pola deteta. I dok se većina žena složila da je devojčica, Popović je tvrdio da zna.

Ja kažem muško– rekao je Popović, a složile se Viki i Ceca.

Želim vam devojčicu jer imam jednu. Svejedno je, samo da je živo i zdravo – poručio je Đorđe David.

0A0A7274

Popović je zatim prokomentarisao da je Maja razvalila večeras, a potom zatražio od žirija da prokomentariše i Melisa.

Bilo je mnogo grešaka, prva pesma je bila skandalozna- rekla je Ana Bekuta Melisu, ali se njegova mentorka nije složila jer su Melis i Maja pevali različit repertoar.

-Ovo je njegovo najbolje izvođenje do sad. Zaslužio je da ide u šesti krug –dodala je Snežana, a složila se i Ceca.

-Dobro došla u klub, da vidiš kako boli kad se porede dva kandidata – poručila je Viki Miljković Snežani, a Popovića je zanimalo u kom klubu ona igra.

U klubu pravednih i poštenih- odgovorila je Viki i dodala da je Melis napravio ogroman napredak i da takav trud treba podržati.

IMG 4924

Ceca se složila da je Melis večeras imao svoj najbolji nastup do sad, a zatim pohvalila trudnicu.

-Melise, bio si u falšu, bio si vrlo dobar, ali ne odlično za šest glasova. Nije bilo tu ničega što bi bilo impresivno za napredak. U drugoj pesmi je bilo ok, bio si za pet glasova i slažem sa sa Anom koja se ne pripada nijednom timu- objasnio je Dragan Stojković Bosanac, nakon čega je počela rasprava između njega i Cece, ali se brzo stišala.

-Šta se trpate gde vam nije mesto? -pitao je Cecu koja je branila Viki, nakon čega je nazvao šiparicom.

Ajde, matori pali!- odbrusila mu je Ražnatovićka, a Mili rekao da apsolutno podržava Bosanca i Anu i njihov klub.

0A0A7521 2

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić