Bojan Pavlović podelio emotivne momente iz porodičnog doma, a zbog čestitke ocu za rođendan fanovi rone suze: „Samo nemoj da zaboraviš jedno“ (FOTO)

cd96b0b48c10656c3636279435b11f43674f35b5

Proslavljeni finalista „Zvezda Granda“, Bojan Pavlović nedavno je podelio najlepše vesti sa celim svetom kako je njegova verenica Nikolina trudna i da će uskoro postati roditelji čemu se neizmerno raduje.

Bojanu je od malih nogu porodica bila najveća podrška u svakoj životnoj odluci, i nikada nije krio koliko je vezan za porodični dom u Rogojevcu i svoje najbliže u šta se uverila i ekipa našeg portala kada ga je posetila u Šumadiji.

10dea144faa076cfee97ce8d7d26604a3719cec6

Najlepšim povodom, Pavlović je podelio seriju fotografija trenutaka koje je urezao u svoje srce i emotivnim rečima čestitao tati rođendan.

Kako stariš počećeš da zaboravljaš puno stvari. Samo nikada ne zaboravi koliko te volim. Srećan ti rođendan tata- napisao je Bojan u opisu slike na kojoj nazdravlja sa ocem.

boki pavlovic

Ova objava raznežila je njegove pratioce od kojih su neki pustili i suze zbog njegove iskrenosti i ljubavi koju se ne stidi da pokaže.

bojan pavlovic prinova

Podsećamo, pevaču cvetaju ruže i u ljubavi, pa je nakon romantične veridbe nedavno podelio najlepše vesti kako će se uskoro ostvariti u ulozi oca.

Neopisiv osećaj sam doživeo danas. Hvala ti ljubavi moja večna, za ključ života koji ćeš mi doneti uskoro -napisao je pevač u opisu fotografije sa ultrazvuka, nakon čega su počele da se nižu čestitke i komentari da ljubav uvek pronađe put i da je i ovog puta pobedila.