Viki se pobrinula za sve: Nermin Handžić proslavio ROĐENDAN U AVIONU (FOTO)

nermin handzic ok foto munja 2
Z.K.Munja

Pobednik prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde GrandaNermin Handžić oglasio se na društevim mrežama sa najlepšim vestima.

On i njegov brat blizanac Belmin danas slave rođendan, a čestitke samo pljušte sa svih strana. Zanimljivo je da je mladi pevač rođendan proslavio tokom leta u avionu, a čestitali su mu svi na čelu sa Viki i Tašketom.

Nerminu su čestitale i brojne kolege, ali i prijatelji i članovi porodice, dok se među prvima oglasila i njegova mentorka Viki Miljković.

-Sve naj, naj od srca želimo – napisla je pevačica uz zajediču fotografiju.

nermin rodjendan

Podsetimo, Viki i Nermin su ceo februar proveli na velikoj američkoj turneji gde su oborili sve rekorde posećenosti na koncertima koje su održali. Pevačica je se pre nekoliko dana vratila sa turneje kako bi snimila dve epizode „Zvezda Granda“, a tom prilikom je za Grand priznala da je ponosna na sve uspehe koje su postigli na turneji.

-Pošto je u toku američka turneja, ali zbog mojih obaveza u Zvezdama Granda i zbog firme morala sam više puta da prekinem turneju i da se vratim. Tako da sam i sada došla samo da snimim dve emisije, obavim šta još imam u firmi i vraćan se za Čikago – rekla je Viki nedavno.

BONUS VIDEO:

Podsetimo, ekipa našeg portala letos je imala priliku da poseti Nerminov dom u Tešnju i upozna njegovu porodicu. A sve detalje iz njihovog doma pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković