Nastup koji je predvideo sve: Andreana i Čenga pre godinu dana pevali zajedno u emisiji, a sada je u ljubavi sa njenom mamom (VIDEO)

41d743fc08e67a553e1687866bdb4d283b64397f

Amer Čengić Čenga jedan je od pobednika koji je svojom autentičnom pojavom ostavio veliki trag u emisiji „Nikad Nije Kasno“, a nedavno je digao medijsku prašinu kada se saznalo da je u ljubavi sa mamom Andreane Čekić .

Iako je Čenga odbio da govori za medije o svojoj novoj vezi, Sonja je potvrdila ove navode kada je na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Poznato je da je rokeru tokom učešća u emisiji najveću podršku pružala tadašnja devojka Larisa koju je predstavljao kao veliku ljubav, međutim detalji njihoovog raskida nisu isplivali u javnost.

cenga larisa zeljko milica

Ipak, malo ko se seća da je Čenga u jednom od svojih nastupa zapevao upravo sa Andreanom Čekić koja je tada sedela u žiriju i hvalila rokera za pevanje i scenski nastup.

cenga i anreana cekic

Oni su u duetu otpevali numeru „A sada idem“ koja broji preko 3,5 miliona pregleda i na stotine pozitivnih komentara kako su pokidali.

Podsetimo, ekipa naše redakcije svojevremeno je kontaktirala pevača, ali on nije želeo da se oglašava po pitanju svog ljubavnog života.

-Čini mi se da nemate moju izjavu o tome. Ne želim da komentarišem– rekao je tada Čenga.

On je tokom učešća u „Nikad nije kasno“ stekao ogromne simpatije publike kako zbog specifičnog glasa, tako i zbog ekscentričnog imidža koji godinama preferira.

af99b426b7ec49285166d541b24af146514fcafa

O privatnom životu nije mnogo govorio, ali je svojevremeno otkrio da je Larisa njegova najveća podrška i motivacija za takmičenje.

– Nije mi supruga, to mi je devojka da znate. Mi smo oboje srećno razvedeni već četiri godine. To je jedna duga priča zaista koja se ne može objasniti u par reči. Zajedno smo već tri ipo godine, ali najbitnije je da je nama jako lepo– priznao je tada roker.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić