Viki i Nermin odlaze iz Srbije, pobednik o ovome nije mogao ni da sanja: „Zaista je nestvarno“ (VIDEO)

312502407 701480798159204 3760332941134111758 n

Od kada se završila prošla sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, pobednik Nermin Handžić i njegova mentorka Viki Miljković samo nižu uspehe na poslovnom planu.

Nermin je nedavno publici predstavio prvenac „Prva ljubav“ koji već broji milion pregleda na muzičkoj platformi jutjub, a sada se sprema još jedan veliki poslovni poduhvat.

Naime, njih dvoje sredinom decembra putuju na veliku američku turneju, a sa publikom „preko bare“ će dočekati Novu godinu.

Viki na ovu turneju putuje nakon deset godina pauze, a pobedniku će ovo biti prva američka turneja u karijeri.

-O ovome nisam mogao ni da sanjam. Posle prve pesme, odmah velika američka turneja. Zahvalan sam Viki i Tašketu na svemu što su učinili za mene, ovo je zaista nestvrano – rekao je Nermin.

U razgovoru za naš potral Viki je priznala da se neiznerno raduje putovanju i koncertima u Americi, a otkrila je da će slobodno vreme iskoristiti i da se odmori.

-Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Iznajmili smo jednu kuću u Majamiju, momci će uživati, a ja ću se lepo odmoriti i konačno čitati – otkrila je Viki za Grand.

Nakon dočeka Nove godine oni se vraćaju u Srbiju i nastavljaju sa zakazanim nastupima, a nastavak turneje sledi u februaru kada će se Viki i Nermin ponovo družiti sa publikom preko okeana.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković