Viki Miljković o navodnom skandalu na romskom veselju i zabrani da je snimaju: „To nije tačno, s ponosom pevam Romima“ (VIDEO)

Pevačica Viki Miljković pojavila se sinoć na otvaranju kluba „Sinner“ u koji je, iako je imala obaveze, došla kako bi ispoštavala svoje prijatelje koji su ga otvorili.

Viki je u razgovoru za Grand otkrila da se na otvaranju pojavila samo na kratko, kao i da iste večeri leti za Istanbul gde je očekuju brojne poslovne obaveze.

viki miljkovic o romskim veseljima
Viki Miljković o romskim veseljima

– Došla sam na 10, 15 minuta i krećem za Istanbul. Tamo imamo firmu za nekretnine, ali i tamo smo i u studiju, snimamo novi album– rekla je Viki i dodala da je večeras napravila izuzetak i izašla u klub:

Inače, nisam pobornik noćnog života. Kad sam slobodna više volim da budem sa svojom porodicom, da gledam neki dobar film, da pročitam dobru knjigu i da se naspavam.

viki miljkovic o romskim veseljima 1
Viki Miljković o romskim veseljima

Viki je nedavno zajedno sa brojnim kolegama nastupala na jednom romskom veselju u Berlinu, nakon čega se u medijima pojavila informacija kako su Ceca Ražnatović i ona zabranile novinarskim ekipama da ih snimaju, tvrdeći da ih je sramota da pevaju na takvim veseljima, a sad je konačno stavila tačku na ovu priču.

Viki Miljković o romskim veseljima

viki miljkovic o romskim veseljima 2
Viki Miljković o romskim veseljima

-To nije tačno. Prosto, da biste emitovali neki nastup ili koncert mora da postoji neka dozvola. Mora da postoji adekvatan ton kako se prenosi, a ovo je u ružnom kontekstu prenešeno. Ceca i ja smo baš to komentarisale, konkretno neku emisiju gde su se prenosila druga romska veselja, kako su u ružnom kontekstu preneli utiske i o pevačima, i samim ljudima sa svadbe. To su pre svega jako fini i kulturni ljudi, domaćini. Taman posla da nisam htela da se slikam i snimam. S velikim ponosom i zadovoljstvom odlazim na romska veselja- istakla je Viki i dodala:

– Smeta mi što su oni sve predstavljali na neki smešan način. Ja ljude delim na dobre i loše, isto kao što delim i muziku na dobru i lošu. To će vam prvi reći moji kandidati iz “Zvezda Granda”. Meni je publika ista gde god da pevam, nebitno da li je to koncert, nastup u klubu, veselje…. Ljude delim na dobre i loše, bitno je da ljudi vole muziku, da nam bude lepo i da uživamo.

0A0A4952
Viki Miljković o romskim veseljima

Na pitanje da li bi pored pevanja i nekretnina, bila spremna da svoj novac uloži u još neki biznis, Viki je odgovorila negativno, tvdreći da voli da bude fokusirana na ono što voli.

-Pevanje je moj život i mislim da svoj posao radim dobro. Trudim se da svoje znanje i iskustvo prenesem i na ovu dečicu iz „Zvezda Granda„. Kažu da ono što nam je Bog dao, treba da podelim i meni to pričinjava veliko zadovoljstvo. Pored toga, tu je i prodaja nekretnina, uređenje i meni je to sasvim dovoljno. Jedva i to postižem-zaključila je Viki za Grand.

VIKI MILJKOVIC I SVETLANA RAZNATOVIC CECA ZG SNIMANJE 06102022 FOTO MUNJA 7 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: A.Dačić,
Autor: I. Ankić/A.Dačić