„Naterali su me da dođem u Zvezde Granda“ Fabijan Bajra otkrio da ima keca u rukavu: „Videćemo šta će da bude“ (VIDEO)

Ove subote neverovatan talenat pokazao je Fabijan Bajra koji je svojim glasom i pojavom na sceni oduševio žiri.

Iako je dobio samo jedan glas od Marije Šerifović nisu izostale pohvale ni od ostalih članova žirija, a za Grand je Bajra podelio utiske nakon prvog nastupa u „Zvezdama Granda“.

Fabijan Bajra u Zvezdama Granda
Fabijan Bajra u Zvezdama Granda

Došao sam da probam sreću. Nisu loši utisci žiri mi je rekao da nisam loš, pa videćemo šta će da bude– rekao je takmičar odmah nakon nastupa.

Iako je svestan svog talenta, priznaje da nije sam doneo odluku da se prijavi za takmičenje.

Naterali su me stric i otac, kao idi probaj sreću i nisu pogrešili– otkrio je mladi pevač.

IMG 9500

Fabijan Bajra u Zvezdama Granda

Fabijanov potencijal prepoznao je i Saša Popović koji ga je pustio da prođe iz baraža, a nas je zanimalo da li ima planove za sledeće pojavljivanje.

Zadovoljan sam, dobri su komentari. Daće Bog da bude nešto drugačije, sprema se nešto– rekao je Bajra koji je priznao kog mentora priželjkuje.

Voleo bih da budem u timu Marije i Cece, ali šta bude… Biću u takmičenju dok Bog kaže – zaključio je za Grand, a ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Fabijan Bajra- Zvezde Granda- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić/S.Čumić