Bilja Marković progovorila o odnosu sa suprugom: „Mora da bude ljubomore“

c26108a18c94393337ab7abe42ce9ccade2778aa

Nekadašnja učesnica najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima „Zvezde Granda“ Bilja Marković postala je poznata široj javnosti još 2014. godine kada je u ovom takmičemnju stigla do superfinala.

Mnogi su joj tada zamerali da se previše ozbiljno oblači za svoje godine, a u međuvremenu pevačica je potpuno promenila svoj stil, pa je sada možemo videti i u izazovnim kombinacijala.

S obzirom da je veoma privlačna žena, zanimalo nas je da li je njen suprug ljubomoran, a ona je za Grand progovorila o braku i odnosu sa izabranikom.

Suprug uopšte nije ljubomoran, što bi bio kada je siguran u mene? On dobro zna svoju ženu. Mislim da u braku treba da bude ljubomore, ali što bi ljudi rekli one zdrave ljubomore. Dozirano. Malo je bezveze ako uošte nema ljubomore, jer ako nema ljubomore onda nema ni ljubavi. Zdrava doza je OK – rekla je Bilja.

Iako neretko javno priča o svom braku primetili smo da pevačica prosto sija. Zanimalo nas je da li je za to zaslužna sreća koja vlada u njenoj porodici i odnosu sa suprugom, a kako par retko viđamo zajedno u javnosti Bilja nam je otkrila zbog je to tako.

Poštujem odluku svog supruga koji ne želi da se eksponira u javnosti. Ne forsiram ga niti vučem za ruku da se snima, ponudim ali to je njegova odluka i ja je naravno poštujem – odgovorila je Markovićka.

Foto: Instagram/Biljana Marković,
Autor: I.Grk