Veliko slavlje u domu pobednika „Zvezda Granda“: Čestitke samo pljušte (VIDEO)

b6345a550560d058d5b0ad5b4968f14da40028ac

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Stefan Petrušić danas ima veliki povod za slavlje, a društvene mreže preplavile su čestitke prijatelja i porodice.

Naime, pevač i njegova supruga danas slave drugu godišnjicu braka, a sa pratiocima su podelili lepe vesti i nekoliko snimaka i fotografija sa venčanja.

Stefan i Marija su se na večnu ljubav pred Bogom zavetovali pre tačno dve godine u Hramu Svetog Save, a ceremoniji venčanja prisutvovali su najbliža rodbina, prijatelji i kumovi.

Capture 7 15

Nekoliko meseci nakon venčanja postali su roditelji dečaka kome su dali ime Pavle, a od tada par uživa u roditeljstvu i zajedničkom vremenu koje provode sa naslednikom.

Capture 7 14

Podsetimo, Stefan je nedavno u jednoj izjavi za naš portal otkrio kako se snalazi u ulozi oca i koliko pomaže supruzi oko odgajanja deteta.

– Super se snalazim, zato što sam ja to istinski želeo i imao sam tu sreću da se ostvarim u ulozi oca. Stvarno uživamo u svemu, i oko svega se dogovaramo. Sada je mali Pavle je već napunio pet meseci, pa nam je i lakše, porasla su i dva zubića i uskladilo se spavanje, tako da je sve divno– ispričao je pevač nedavno za Grand.

U videu pogledajte šta je Stefan rekao pred našim kamerama o roditeljstvu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković