Login/Registracija

Saznajemo, nova ljubav u „Zvezdama Granda“: Pobednik takmičenja već dva meseca u vezi sa učesnicom aktuelne sezone

Najpopularnije muzičko takmičenje na Balkanu „Zvezde Granda“ iznedrilo je veliki broj talentovanih i kvalitetnih pevača.

Osim muzike, takmičenja i zabave nekada se desi da i među učesnicima sevnu varnice, pa neki od njih završe u vezi ili braku.

Ekipa našeg portala nedavno je saznala jednu ekskluzivnu informaciju koja će sigurno iznenaditi sve. Naime, kako tvrde izvori bliski Grandu, jedan od pobednika ovog takmičenja u vezi je sa ovogodišnjom učesnicom.

Oni su već dva meseca u skladnoj vezi, ali do sada svoju ljubav nisu želeli javno da eksponiraju. Iako žive u dve države, to im ne smeta, pa kako saznajemo najčešće se viđaju u Beogradu.

-Već dva meseca su zajedno, skladan su par i zaista uživaju u ljubavi. On je nedavno došao da je podrži u takmičenju, pa su mnogi na snimanju emisije primetili da između njih ima nešto više od prijateljstva – kaže naš izvor.

Takođe, izvor tvrdi da oboje imaju podršku porodica kada je njihova veza u pitanju, a ovu informaciju je nedavno saznala i mentorka učesnice popularnog takmičenja, pa je i ona podržala ljubav mladih pevača.

Pratite Grand portal i u narednim danima saznaćete koji pobednik „Zvezda Granda“ je u vezi sa takmičarkom aktuelne sezone.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković