Stefan Petrušić otkrio kako se SNALAZI U ULOZI OCA i kako se slaže sa suprugom oko bebe (VIDEO)

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, Stefan Petrušićpre manje od pola godine postao je tata.

Iako svoju porodicu ne eksponira previše u javnosti, svakodnevno sa njima stvara najlepše uspomene, a za Grand Online otkrio je i kako se snalazi u najlepšoj životnoj ulozi.

735e81062e84447d3ae39a6cab9f80ff6c5a0b4c

– Super se snalazim, zato što sam ja to istinski želeo i imao sam tu sreću da se ostvarim u ulozi oca. Stvarno uživamo u svemu, i oko svega se dogovaramo. Sada je mali Pavle je već napunio pet meseci, pa nam je i lakše, porasla su i dva zubića i uskladilo se spavanje, tako da je sve divno– ispričao je pevač.

Iako je od njegove pobede u najgledanijem muzičkom takmičenju prošlo više od 10 godina, kaže da će za njega taj period zauvek imati posebno mesto u njegovom srcu.

– Ja imam taj takmičarski duh i ja volim to takmičenje. Tih godinu dana koliko je meni trajalo stvarno mi je bilo fenomenalno- druženje, tenzija, pozitivna trema iz kruga u krug. Ono što bih kao savet dao kolegama je da budu svoji, da slušaju svoj unutrašnji glas kada su u pitanju pesme ili žanr jer tako mogu najbolje da prikažu sebe i tada im publika najviše veruje- iskren je bio Petrušić koji tvrdi da ga je upravo vera u sebe dovela do pobede.

b6345a550560d058d5b0ad5b4968f14da40028ac

Pored lepih sećanja ne krije i da je bilo teških trenutaka koje je ovom prilikom ispričao.

– Najteži trenutak mi je bio kada sam ispao u jednom momentu i bilo mi je krivo zato što nisam pokazao sebe onako kako sam ja to želeo. Tada sam razmišljao kako sam na audiciji pevao pesmu od Legendi, a u takmičenji nisam i onda sam u baražu to ispravio– prisetio se Stefan.

A kakvi su mu planovi za predstojeći period saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić