Sanja Kužet uhvaćena na tenisu: Ovako se voditeljka ponaša kada se ugase kamere, zbog jednog poteza svi joj kažu: „Bravo“ (FOTO)

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 25042023 FOTO MUNJA 5 ok

Voditeljka Sanja Kužet, svake subote blista na velikoj sceni emisije „Zvezde Granda“, na kojoj pleni osmehom i pozitivnom energijom, a njena prirodna lepota sve ostavlja bez daha.

Iako smo navikli da je viđamo u glamuroznim izdanjima, kada se ugase kamere, Sanja je posvećena supruga, majka i žena koja vodi računa o svom zdravlju i izbalansiranom životu koji uključuje zdravu ishranu i redovne treninge.

hsdui

U slobodno vreme obožava da igra tenis, a sunčana jutra najviše voli da započne upravo uz rekreaciju što je sada pokazala na svom Instagramu kroz nekoliko objava.

Moje vreme. Moj mir– zadovoljno je napisala voditeljka, dok su se njeni pratioci divili njenoj istrajnosti i prijatnim ponašanjem van kamera uprkos činjenici da poznata.

hdusip

Podsećamo, Kužetova je prava ambasadorka zdravog života koja je svojevremeno počela sa proizvodnjom hledno ceđenih detox sokova „Relixir“ na koje je izuzetno ponosna.

– Ništa nije došlo preko noći, jedna lifestyle priča se promenila onog momenta kad sam se drugi put ostvarila kao majka i kada sam shvatila da ne mogu samo da se oslanjam na mladost i genetiku,već moram nešto dobro da uradim za svoj organizam i sebe. Ljudi, kolege, pa i fanovi su me inspirisali da zapravo treba da im ponudim ono što već konuzumiram i odvažila sam se da to učinim i nesebično podelim sa svima  izjavila je na promociji svog brenda za naš portal.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić