Login/Registracija

„Šta to znači?!“ Studio vrištao zbog Milija, Marija mu odmah čestitala (VIDEO)

Finale „Zvezda Granda“ je sve bliže, a to znači više tenzije, ali i odgovornosti takmičara i njihovih mentora. Upravo zbog toga svađe i rasprave žiriju nisu strane, a sve u cilju da odbrane svoje kandidate.

-Malo zvuči tezgaroški, a mislim da ti to ne treba, da ćeš biti skuplji pevač bez toga- rekao je Mili jednom od takmičara, što je izrevoltiralo Cecu Ražnatović.

-A šta to znači, odvajati tezgaroško, koncertno, opersko pevanje?! Ne! Ovo su sada samo izmišljanja. Možeš da kažeš da ti se sviđa ili ne sviđa, pričam na srpskom sada da me svi razumeju. Ovo je osmina finala, ovo su sada čiste izmišljotine!- odbrusila je Svetlana, a Mili je nakon njenog komentara tvrdio da Ceca pričao kao lajik.

Kolege su pokušavale da obustave njihovu raspravu, a to je na kraju pošlo za rukom samo Saši Popoviću koji je povikao iz petnih žila, doduše na kratko.

-Tiho molim vas!

Mislili ste da je tu kraj? Ne, nije s obzirom da je Ceca i dalje bila ljuta na kolegu.

-Da li si ti naš edukator, ma da li si ti naš učitelj?!- bunila se pevačica.

Međutim, nisu samo Ceca i Mili ti koji su „zaratili“ tokom ovog snimanja, ali teško da biste pogodili da su u novu raspravu uleteli ni manje ni više nego Snežana Đurišić i Đorđe David.

– U Americi se tako ne peva. Bilo je falševa, bilo je nekog vibrata kojeg Verica nema u toj pesmi- objašnjavao je roker, međutim Sneža je kao lavica branila svog kandidata.

-Ma šta ti pričaš sad?! Pa ona nije Verica, ona je Lidija. Čoveče ko peva kao Verica?!

Ipak, nijedna epizoda „Zvezda Granda“ ne može da prođe bez dobre doze smeha u šta ste se uverili odavno, a glavni krivac ove subote bio je Aleksandar Milić Mili.

-Meni je ovo bilo jedno simpatično poselo- počeo je da objašnjava Mili jedan od nastupa, a prekinuo ga je gromoglasan smehotres kolega i publike u studiju.

-Poselo?! Tačno, tačno – kroz smeh je priznao Saša, dok mu je Marija zbog ovog izraza pružila ruku ne prestajući da se smeje.

U videu ispod saznajte šta vas još očekuje u novoj epizodi Zvezda Granda:

Pročitajte i:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović