Login/Registracija

LUDILO! Nadica Ademov i Zvonko Demirović oduvali čuveni ROMSKI hit (VIDEO)

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nadica Ademov važi za jednu od najuspešnijih i najtraženijih mladih pevačica na ovim prostorima.

Ona je skoro svaki vikend zauzeta poslom, a pretežno nastupa na veseljima sa kojih često vidimo snimke na društvenim mrežama.

Tako je nedavno isplivao snimak na kome je Nadica za jednu romsku pesmu dobila bakšiš od preko 2.000 evra, a taj video je postao viralan na mrežama za manje od 24 sata.

Ovakvi videi su sve češća pojava na svim društvenim mrežama, pa se tako sada pojavio novi snimak koji je oduševio sve ljubitelje prave romske muzike.

Naime, Nadica peva jedan duet sa kolegom Zvonkom Demirovićem, a sve se ovo odigravalo na jednom veselju. Kakvu su atmosferu napravili, govore komentari koji su usledili ispod videa:

-„Legende“, „Svaka vam čast“, „Tako se peva“, „Jedva čekamo vaš duet“ – samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, Nadica je nedavno za Grand otvoreno govorila o ljubavnom životu, a pred našim kamerama je priznala da uskoro staje na ludi kamen.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je ona nedavno.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković