Login/Registracija

„Ne moraš da mi soliš ranu“ Belma progovorila o odnosu sa Jelenom Karleušom: „Morala sam da budem spremna“ (VIDEO)

„Uvek ide ona pa ja, tako da moram da vodim računa o njoj“, glasila je rečenica kojom je Belma Huseinefendić, nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, izgovorila pred našim kamerama kada smo je ugledali u nesvakidašnjoj toaleti na snimanju popularnog šoua.

Poput holivudske dive, u skupocenom džipu i elegantnoj roze haljini Belma se pojavila na snimanju emisije gde je promovisala novu duetsku pesmu sa kolegom Aleksandrom Josifovskim.

Kao pravi džentlmen pevač je pomogao Belmi da izađe iz automobila, budući da se u nesvakidašnjoj, ali i veoma teškoj haljini jedva kretala, a mi smo iskoristili priliku da tim povodom razgovaramo sa njom i saznamo do sad nepoznate detalje iz njenog života.

Zbog pufnaste haljine pevačica je pobrala simpatije na setu, i dok su jedni komentarisali da izgleda elegantno i originalno, drugi su je uporedili sa torticom.

-(smeh) Iskreno, osećam se kao mafin, ali slatko je i neobično za mene jer ne volim roze boju. Majka me me je kupala u njoj kad sam bila mala, pa mi se nekako roze boja zgadila, ali ovo mi je ok – gotovo u dahu rekla je Belma, a na pitanje kako je odlučila da se uprkos traumi iz detinjstva sa bojom, ipak pojavi u istoj na Grandovom snimanju, kroz osmeh je odgovorila:

-Ne moraš sad da mi soliš ranu, ja sam to obukla jer mi se dopalo, jer izgledam kao mafin,a imam i slatku pesmu.

Haljinu je šila čak mesec dana, ali koliko god joj je simpatičan stajling pevačica priznaje da je i veoma težak.

-Sigurno sad imam plus 15 kilograma. Ispraksovala sam se da je nosim, išla sam u teretanu, morala sam da budem spremna za ovakvu haljinu– istakla je i dodala da je prezadovoljna reakcijama koje je zbog toalete izazvala na „Zvezdama Granda“.

-Svi su imali pozitivne komentare i reakcije, komentarisali su kao „šta ono prođe, šta je ono“… (smeh). Svi su bili oduševljeni od kolega do žirija i to mi je bio cilj, da budem lepa i sebi i njima– rekla je nekadašnja finalistkinja koja je od početka takmičenja izazivala različite reakcije.

Kako je u takmičenju uvek bila originalna i inovativna, tako je nastavila i posle finala, a poput njene mentorke Jelene Karleuše ni dan danas nikog ne ostavlja ravnodušnim. A na pitanje da li zbog nečega žali u „Zvezdama Granda“, odgovorila je:

-Iskreno ne žalim, verovatno jer da sam nešto drugačije uradila ne bih bila u finalu. Svi komentari, bili oni pozitivni ili negativni, su jako bitni i doveli su me tu gde sam. Tako da ne žalim ni za čim, radije ću nešto da uradim i da kažem da nema veze, nego da se kajem što nisam nešto uradila. Zadovoljna sam svojim dosadašnjim radom, ali ću biti još upornija jer se svaki dan teram na sve.

Kaže da sebi ciljeve jasno i veoma visoko postavlja, a nakon dve autorske pesme, kao i dueta sa kolegom iz takmičenja, očekuje da njeno vreme tek dolazi. Na pitanje kako sebe vidi za deset godina, odgovara sa osmehom i veoma ambiciozno.

-Vidim se kao uspešnu pevačicu i dalje strašno tvrdoglavu, neko ko se proširio u raznorazne vode, ali da radim samo ono što ja želim i što mi se sviđa. I vidim sebe kao nekog ko ispunjava svaku želju svoje porodice– istakla je Belma i dotakla se odnosa koji od početka ima sa nekadašnjom mentorkom Jelenom Karleušom.

Iako je njena mentorka napustila najgledanije muzičko takmičenje, to ne sprečava Belmu da i dalje traži savet od nje i bude u toku sa njenim razvojem karijere.

-Prvu pesmu je čula i bila je stvarno zadovoljna i rekla mi je da ok i da joj drago što ispipavam teren i da treba da probam sve i svašta dok se ne pronađem u nekim vodama. Nisam stigla da joj pustim drugu pesmu, ali čule smo se. Čujem se stalno i sa Mirom Škorić, ona mi je kao tetka ovde. Drago im je što radim, što se trudim i što sam uporna i ta njihova dodatna snaga mi daje još snage da radim sve što želim- rekla je Belma u intervjuu za Grand koji možete da pogledate u nastavku.

https://youtu.be/5HSmeyORJOc
Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić