Login/Registracija

BILO BI ČUPAVO: Voja ZAMALO OTKRIO NEPOZNATE DETALJE SA SNIMANJA, Marija regovala: „Zbog toga BI SE IŠLO U POLICIJU“

Voja Nedeljković već godinama uveseljava publikom širom regiona kao voditelj najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, a soba emocija u kojoj svake subote dočekuje podršku kandidata jedno je od najveselijih mesta čitavog studija, upravo zbog njegovog prisustva, bez koga je nemoguće zamisliti ovu emisiju.

On je gostovao u emisiji „Ami G show“ u kojoj su ga pitali koji član žirija ima najveći ego, na šta je on diplomatski odgovorio.

Ne bih voleo da stvaram neke krvave odnose, kada dođem na sledeće snimanje, da mi neko stavi strelicu na stolicu (smeh). Kod svih je izražen manje ili više. Tu nema laži, nema prevare, ali ne toliko u početku koliko kasnije kada se bore oko svojih kandidata. Bilo bi zanimljivije da se pusti ono što nije išlo u program- neočekivano je rekao Voja zbog čega je Marija urgirala.

Tada bi se išlo i u policiju– sve je nasmejala Šerifovićeva, što je navelo Ognjena da pomisli kako je bilo nekih fizičkih okršaja za koje javnost ne zna, pa pokušao da ih navede da otkriju o čemu se radi.

Kako je pored njih u gostima bila i Sanja Kužet, članovi ekipe „Zvezda Granda“ uozbiljili su stvar i složili se da nije bilo tako strašnih događaja, ali da su leteli razni predmeti tokom njihovih okršaja na snimanjima.

Nije bilo fizičkih obračuna, daleko od toga, ali bilo je da su letele sveske, papiri, olovke. U ovom poslu ne možeš da nemaš ego- zaključio je Nedeljković.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić