OVAJ ČOVEK JE ČISTA EMOCIJA: Kad Peđa Jovanović zapeva, sve staje (VIDEO)

Popularni Peđa Jovanović ove nedelje gostovao je u emisiji „Nikad nije kasno“ kao gostujući član žirija, a na nagovor voditeljke Dragane Katić pevač se latio mikrofona i priredio rolerkoster emocija publici u studiju i gledaocima kraj malih ekrana.

Kako su tokom emisije govorili o njegovom neverovatnom uspehu i čak sedam koncerata koje je za redom održao u Beogradu, voditeljka je želela da Peđa uživo pokaže svoje pevačko umeće i pokaže zašto je trenutno broj 1 među pevačima.

PEDJA JOVANOVIC NNK SNIMANJE 19102023 FOTO MUNJA 31 ok

-Želim da dođeš ovde i da pokažeš kakve si novine doneo i zašto postaješ gospodar MTS dvorane- rekla je Dragana, nakon čega je Peđa izašao na scenu i zapevao pesme „Ako odeš“ Željka Samardžića i „Idi jer neko čeka tebe“ Džeja Ramadanovskog.

Lavina emocija prostrala se studijom čim je pustio glas, a tokom njegovog nastupa Žika Jakšić je dobacio:

-Bravo, majstore! Ovo je dokaz zašto je Peđa imao serijal od sedam koncerata.

PEDJA JOVANOVIC NNK SNIMANJE 19102023 FOTO FILIP 13 ok

Kako je Peđa uspeo da bez teksta ostavi sve u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A5911

Pevač se u intervjuu za Grand dotakao uspehom Aleksandre Prijović u celom regionu i istakao da ni u jednom momentu nije posumnjao u nju.

-Očekivao sam da će Prija da uspe i to ovako. Mi se družimo privatno i dugo se znamo. Pratio sam taj njen put, to je mnogo ozbiljnog truda i ulaganja u njene pesme, ništa to nije slučajno – rekao je Peđa i priznao koliko on sebe ulaže u svoju karijeru:

-Iskreno malo prepisujem od njih. Ja sam u nekim manjim prostorima, ali ako Bog da pa i ja da budem u nekim većim. Trudim se da sve to radim srcem i da uložim 100 posto sebe, da uložim svoju emociju i pesme. Kada bih se opet rodio radio bih isto.

Ceo intervju sa Peđom pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. A.