„Malo mi je falilo da zaplačem“ Šerif Konjević je ovo prvi put uradio na Prijinom koncertu: „Ovo mi se do sada nije desilo“

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 21092023 FOTO MUNJA 22 ok 1

Pevač Šerif Konjević o Priji ima samo lepe reči, a čijenica da je pre par dan sa sinom bio na koncertu Aleksandre Prijović u Sarajevu govori u prilog tome. Svima je jasno da folker podržava trenutno najtraženiju muzičke zvezdu u regionu, a sada se i lično oglasio na tu temu.

Šerif je naime tada na Prijinom koncertu oduševio sve prisutne budući kada se pojavio u prepunoj Zetri i odlučio da bodri pevačicu iz prvih redova. Popularni pevač bio je sve vreme vidno raspoložen za dobar provod, a tada mu se u jednom momentu sradčno javila i Prijina majka Borka koja ga je primetila u publici.

Serif Konjevic o Priji

Konjević je sada u jednom intervjuu otkrio da je tom prilikom bio na ivici suza, a njegovo priznanje mnoge je iznenadilo.

-Malo mi je falilo da zaplačem. Zna ona kakvo mišljenje imam o njoj. Oduševio sam se, prvi koncert na kojem sam bio od početka do kraja. Znao sam od samog starta da će biti ovako kako je danas. Ja sam joj to još na početku rekao, pa i Šaban je to znao – rekao je Šerif u intervjuu za Kurir.

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA1 ok 768x512 1

Podsetimo, Aleksandra Prijović održala je porteklog vikenda tri koncerta u Sarajevu, a danas je zakazala još jedan spektakl u Bosni i Hercegovini. Nakon rasprodatog koncerta za 22. decembar, ona je odlučila da u Tuzli nastupi i dan kasnije 23. decembra.

BONUS VIDEO: Šerif Konjević sa sinom na koncertu Aleksandre Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić