Paparazzo: Uroš Živković uhvaćen na Malti, nećete verovati šta radi (VIDEO)

Pevača Uroša Živkovića Grandov paparazzo uhvatio je na aerodromu u Valeti, glavnom gradu Malte. Folker je došao sam na aerodrom, neprimetno ušavši u čekaonicu, a u jednom trenutku izgledalo je kao da je zaspao.

uros zivkovic zaspao na aerodromu 1

Uroš zaspao na aerodromu?

Uroš je naime kao i svaki drugi putnik vreme do početka leta prekraćivao čačkajući telefon i slušajući muziku. Da se pevač ponaša sasvim opušteno, moglo je da se zaključi jer je spontano poduže zažmurio i čini se kao da je utonuo u san čekajući da započne ukrcavanje na njegov let.

IMG 20231030 WA0004

Uroš inače vredno radi tokom čitave godine, a nedavno je imao i svoj prvi nastup na Malti i izgleda da ga je umor ipak stigao i to ni manje ni više nego na aerodromu.

Uros Zivkovic zaspao na aerodromu 2

Nadamo se da je ipak čuo obaveštenje sa aerodromskog razglasa o boardingu u avion, i da je stigao na svoj let kao ne bi zaista ostao i prenoćio neplanirano u ovoj ostrvskoj zemlji.

BONUS VIDEO: Publika u transu zbog pesme „Lazarica“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: I.Ankić/N.Pantelić,
Autor: A.Dačić/I.Ankić