Login/Registracija

„Teško je, desi se da omane“ Ceca za svako snimanje „Zvezda Granda“ u problemu: „To je lutrija“ (VIDEO)

Prva epizoda „Zvezda Granda“ postigla je neverovatan rejting i podigla veliku prašinu u javnosti, pogotovo nakon posta Jelene Karleuše da je prenos njenog solističkog koncerta na drugoj televiziji bio gledaniji, ali je Grand produkcija to oštro demantovala iznoseći činjenice.

„Zvezde Granda“ oborile su sve rekorde gledanosti, a na današnjem snimanju Ceca Ražnatović otkrila je svoje utiske o prvoj epizodi.

-Apsolutno sam zadovoljna, čak sam stigla i da pogledam, iako sam putovala iz Bugarske. Nisam gledala od početka, ali videla sam da je bila sjajna atmosfera, videla sam reakcije i komentare da se publici dopadaju nova pravila – istakla je Ceca za Grand i dotakla se ograničenja od 30 sekundi koje je Saša Popović uveo za žiri.

FILP6767

Kako je rekla, njoj to pravilo ne predstavlja problem.

-Nisam pričala puno ni pre toga, meni to nije teško palo. Moji odgovori su precizni, konkretni, to je za ove koji više pričaju – rekla je, dok je na pitanje da li je u ovoj sezoni pobednik kod nje, odgovorila:

-Nismo još sve kandidate videli. Kad budemo kompletirali grupu koja će pripasti mentorima, onda ćemo znati sa čime raspolažemo, videćemo. Za sad ne mogu ništa da kažem.

FILP6781

Svaki njen stajling za „Zvezde Granda“ propraćen je budnim okom javnosti i ne krije da joj je ponekad teško da bude drugačija i inovativna.

Kako kaže, inspiraciju ponekad ni sama ne zna gde da pronađe.

-To je jako teško, pogotovo kad imam mnogo pojavljivanja. Desi se da se i omane, nešto se dobro slika, nešto bolje izgleda uživo, sve je to iskreno lutrija. Ne znam više šta da izmislim, šta da smislim, a da bude drugačije i novo. Imam četiri nastupa nedeljno, svuda moram da izgledam drugačije, da se ne ponovim, a da opet sve bude elegantno i lepo. Uvek će se naći onaj kome se ne sviđa– istakla je Ceca.

FILP6778

Na pitanje da li ponekad zatraži savet od Anastasije, odgovorila je:

Što da ne, ona je vrlo stajlingovana mlada žena. Svaki savet je dobrodošao!

Ceo intervju sa Cecom pogledajte u videu na početku teksta.

FILP6775

NE PROPUSTITE:

Foto: F. Pavlović/J.Jović,
Autor: I. Ankić