KO BI REKAO? Nakon kraha ljubavi, Šećer ponovo pred oltarom sa popularnom pevačicom

351269279 992753461743661 7746757214283819787 n

Pre nekoliko meseci nekadašnji učesnici „Zvezda Granda“ Nikola Ajdinović Šećer Slađa Žubčević najavili su duet koji će uskoro ugledati svetlost dana, a kolege su jednom objavom digle veliku prašinu na društvenim mrežama.

-Daj mi ruku, idemo pred oltar- otkrila je Slađa deo nove pesme, a potom zatražila od kolege da nastavi stihove.

-Niko kao nas dvoje, niko kao ti- poručio je Ajdinović uz zajedničke fotografije sa koleginicom.

sladja z

Ova objava izazvala je lavinu komentara, a sudeći po reakcijama publika je i te kako nestrpljiva da čuje njihov duet koji sudeći po ovim stihovima obećava.

Podsetimo, Slađa i Šećer nedavno su snimili i spot, a koliko je Ajdinović uzbuđen zbog dueta i saradnje sa koleginicom svedoči i njegova nedavna objava.

-Snimanje je u toku, ljubimo vas i volimo sve. Očekujte jednu divnu pesmu od mene i moje sestre Slađane Zubčević – rekao je Šećer.

Podsetimo , nakon razvoda od supruge sa kojom ima dvoje dece, nekadašnja zvezda „Granda“ Nikola Ajdinović Šećer  uživao je je u romansi sa koleginicom Anđelijom Krstić, ali po svemu sudeći to nije dugo potrajalo.

Sudeći po njihovim nalozima na popularnoj društvenoj mreži, na kojima su se nalazile zajedničke fotografije, izgleda da se ljubav ugasila.

U prilog njihovom raskidu govori to što na njenom profilu više nema nijedne uspomene sa Nikolom, osim onih sa nastupa na kojima pozira sa kolegama iz benda.

secer i andjelija instagram

BONUS VIDEO: Rada Manojlović otkrila detalje odnosa sa Milanom Stankovićem

POGLEDAJTE I:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović