Login/Registracija

Saopštenje Grand produkcije za medije: „Jelena Karleuša obmanula javnost!“

ZG SCENA TOTAL FOTO MUNJA 4

Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, sinoć je krenula, kao i svih prethodnih sezona, pobednički!

Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mesto ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis. 

IMG 20230924 WA0001

Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći se fotošopom izmeni grafikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji. 

IMG 20230924 WA0002

U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši merenje trenutne gledanosti, gde se jasno vidi da su „Zvezde Granda“ ubedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe! 

IMG 20230924 WA0000

Takođe, jutros je prelimirano stigao grafikon agencije za merenje gledanosti AGB Nielsen, na kome se jasno vidi da su „Zvezde Granda“ zabeležile šer od 23, dok je Jelena Karleuša na televiziji Prva ostvarila jedva 5% i, što će sutra, prvog radnog dana, biti i zvanično objavljeno. 

Očekujemo od televizije Prva da će reagovati na ovu gnusnu laž, da će postupiti časno i po kodeksu koji nalaže profesija novinara, te da će demantovati navode pevačice i javnost informisati istinom!

BONUS VIDEO: Zvezde Granda – Promo – Emisija 01

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: Grand