Login/Registracija

Mili progovorio o izmenama u „Zvezdama Granda“, pa se dotakao pobednice: „Nije joj lako“ (VIDEO)

Nakon emitovane prve epizode „Zvezda Granda“ u kojoj su prikazane neverovatne promene u samom konceptu takmičenja i koja je izazvala mnogobrojne polemike na društtvenim mrežama, u Grandovom studiju danas se nastavilo snimanje.

Među prvima je stigao Aleksandar Milić Mili koji se za Grand dotakao komentara da je posle 20 godina takmičenje postalo drugačije.

Mili snimanje

On je istakao da su mu promene koje je napravio Saša Popović odličan potez za „Zvezde Granda“.

-Kako god da okreneš to je takmičenje i najbitnije je da svako od kandidata ima takmičarski duh, da se to nije izgubilo, da se takmičar što bolje pokaže. Mislim da smo to zadržali i malo pojačali i da će ubudućnosti to odlično da se pokaže– rekao je Mili i otkrio kako je reagovao na ograničenje od 30 sekundi koje žiri ima u emisiji:

Meni je super, ja se baždarim na 29 i to je to (smeh).

miliyg

Ove subote gledaoci su imali priliku da čuju prvu pesmu ovogodišnje pobednice Slavice Angelove, koju je radio upravo Mili.

Slavici nije lako napraviti pesmu, ona je pop pevač, iz Makedonije je. Potrudio sam se da iskalkulišem sve kako bi pokazali koliko je fascinantan vokal, mislim da smo uspeli u tome. Peva na našem jeziku, što je njoj malo teže, ali eto širimo joj dijapazon gde da može da radi. Vidim da ima puno dobrih komentara– istakao je Mili, pa prokomentarisao predstojeće koncerte koje je nekadašnja zvezda „Granda“ Aleksandra Prijović zakazala u Areni.

Meni je jako drago da joj super ide, puno joj sreće želim – zaključio je Mili, a ceo razgovor sa njim možete da pogledate u videuu na početku teksta.

aleksandar milic mili
Foto: Grand/J.Jović,
Autor: I. Ankić