TEŠKI IZAZOVI PRED PEVAČICOM Sandra Mladenović otkrila tajnu „Zbog njega sam MORALA DA GLUMIM“ (VIDEO)

SANDRA MLADENOVIC ASMM SNIMANJE 28112022 FOTO MUNJA 1 1

Pevačica Sandra Mladenović ne samo da je imala zapažen plasman u prošloj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“ već i njena pesma „Devojačke suze“ koju je nedavno objavila osvaja simpatije publike.

Lepa Nišlijka otkrila je da joj nije bilo nimalo lako snimiti tu pesmu koju je za nju napisao Aleksandar Milić Mili, a rekla je i šta joj je bilo najteže u radu na ovom, sada bi se već moglo reći, hitu.

-Mili mi je radio pesmu i imala sam priliku da ga bolje upoznam u odnosu na takmičenje. Kada on kaže da ima velika očekivanja, on zaista to i ima. Istovremeno je prepun nekih ideja i fantazija. Tako je tražio da odglumim kako sam ljuta u jednom delu pesme „Devojačke suze“, što mi je bilo teško jer nisam svađalica po prirodi. Na njegovo insistiranje na kraju sam nekako uspela to da uradim– ispričala je Sandra u emisiji Grand magazin.

SANDRA MLADENOVIC ASMM SNIMANJE 28112022 FOTO MUNJA 7

Iako dobija niz komplimenata, Sandri se dešava kao i svakoj osobi da joj neko uputi i poneki loš komentar. Zvezda Granda je podelila sa javnosti odakle joj samouverenost kako na sceni tako i u životu, i na koji način je stiče.

-Dosta sam mlada ali iz dosadašnjeg iskustva samopouzdanje se stiče konstantnim radom na sebi, i u fizičkom i u intelektualnom smislu. Jedino tako možemo da budemo zaista zadovoljni sobom i kada nam možda neko drugi sugeriše da nešto ne valja. Bitno je ostati dosledan sebi i gurati svoju priču bez obzira ne neke komentare. Negativnih komentara je uvek bilo i biće. Bilo bi čudno da ih nemam. Uvek kažem sebi: kadas bi me svi voleli nešto ne bi bilo u redu sa mnom. To mi je sasvim jasno, ali isto tako ne može niko da mi promeni ono što ja znam o sebi i na čemu ću raditi u budućnosti – otkrila je Sandra.

Šta je još otkrila najbolje plasirana pevačica u prošloj sezoni „Zvezda Granda“ pogledajte u VIDEU.

NE PROPUSTITE!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić