Login/Registracija

Večeras morate DA BUDETE NAJBOLJI Žika komandovao kao GENERAL, a evo šta je poručio Sanji i Milici (VIDEO)

Raspevani tamičari u bestejdžu uneli su poprilično energije na snimanju večerašnje emisije šoua veterana „Nikad nije kasno“, a hit koji su svi otpevali u glas bio je:

-Zbog jedne divne crne žene…“ – jednoglasni su bili veterani.

Domaćin Žika Jakšić je u društvu Sanje Vučić, svoje tako reći zemljakinje koja će se naći u ulozi člana žirija, pijuckao kafu pripremajući se za emisiju. Milica Todorović, takođe iz Žikinog kraja, stigla je nekoliko minuta kasnije u studio, a šou nije mogao da počne pre nego što se fotografisala sa obožavaocima koji su sedeli u publici.

-Orkestar, morate da budete večeras najbolji! – uputio je Žika reči muzičkom sastavu koji svaku emisiju „Nikad nije kasno“ pretvori u pravi muzički spektakl, a onda se obratio Sanji i Milici:

-Najlepše devojke, da pokažete kako se peva u Kruševcu. Tu je i Sara da pripomogne ako zatreba.

Kako ništa ne bi prepustio slučaju Žika je komandovao probu, pa su Sanja i Milica zapevale onu njihovu „Odakle si sele“.

Vesela atmosfera vladala je u bekstejdžu tokom čitavog snimanja, a mi smo slobodno preneli govore tela u tekst. A da li je nekome ime ime Anka, a koga zovu Branka saznaćete u večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“.

Pogledajte kako je bilo u bekstejdžu u sledećem VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić