Ispovest TRANSRODNE PEVAČICE: „Potrebna sam balkanskoj muzičkoj sceni, idemo dalje i ŠIRIMO LJUBAV“ (VIDEO)

0A0A1376 1

Već sa prvim nastupom u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart privukla je veliku pažnju javnosti. Zbog toga se sa nestrpljenjem iščekivao njen izlazak na scenu u drugom krugu popularnog takmičenja. Alina je prošla dalje nakon baraža, a otkrila je kakva su bila njena očekivanja.

-Sve ide toliko brzo, ne možeš ništa da očekuješ. Još uvek imam problem sa akcentima tako da sam uzela i časove kod logopeda i radim na sebi – podelila je Alina prve impresije nakon nastupa u drugom krugu.

Takmičarka je istakla posebnu zahvalnost svojoj mentorki Ceci Ražnatović koja joj je pomogla da se u što boljem svetlu predstavi na bini.

-Prezahvalna sam Ceci jer sam oduševljena koliko se daje, koliko smo često na vezi. Tražila je pesme u kojim mogu i sama da se pronađem – rekla je Alina.

0A0A1373 1

Kandidatkinja o kojoj se mnogo pisalo u poslednje vreme otkrila je i šta se sve promenilo između dva kruga takmičenja u njenom životu.

-Imam osećaj da dajem nešto ljudima, da inspirišem. Stizalo mi je bezbroj poruka podrške, čak i od ljudi kojima je to možda trebalo, da vide osobu poput mene na televiziji. Inače sam ispunjena u svom životu, imam zdravu porodicu oko sebe, moje drugarice su zdrave. Predivno okruženje koje imam jeste najveće bogatstvo na svetu – izjavila je Alina, a potom otkrila i čemu će stremiti u narednom periodu.

-Ambicija mi je pre svega da svakoga dana budem verna sama sebi. Da li će to biti u muzici ili ne, ne znam, ali apsolutno vidim sebe negde na pozornici.

Njen nastup komentarisao se prilično među članovima žirija a istakao se onaj Đorđa Davida koji je istakao da je osoba poput nje potrebna sceni 21. veka, a upravo takva je scena u „Zvezdama Granda“.

– Zaista smatram da je bitno da se osoba poput mene pojavi na sceni jer, kao što je Đorđe rekao, danas je 21. vek i mora prosto da se čuje za to. U Americi je to krenulo napred, ovde je to malo drugačije. Slovenija se možda danas nalazi negde između. Ali da bdem iskrena, dobila sam ogromnu podršku. Lično mi nije stigao nijedan loš komentar – rekla je Alina i u jednoj rečenici istakla šta je ono što je njoj važno:

-Meni je samo bitno da idemo dalje i da širimo ljubav.

Pogledajte šta sve kaže Alina u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić