Login/Registracija

Josifovski otkrio dugo čuvanu tajnu: „Nisam rođen u Makedoniji, već…“

Koliko je roker Aleksandar Josifovski osvojio srca publike govori činjenica da je proše sezone u finalu „Zvezda Granda“ zauzeo drugo mesto.

Od kada se završilo takmičenje on radi punom parom. Nedavno se vratio iz Amerike gde je imao uspešnu turneju sa folk zvezdom Lepom Brenom.

Aleksandar važi za čoveka koji ne krije svoj privatan život, pa je tako u nekoliko emisija otvoreno govorio o problemima koje je imao sa alkoholom kao i to kako je pobedio ovaj porok.

Sada je gostujući u emisiji „Grand Magazin“ otkrio tajnu iz privatnog života koju do sada niko nije znao, a koja će sigurno izazvati reakcije.

Naime, pevač je priznao da je čudnim spletom životnih okolnosti rođen u Australiji, a ne u Severnoj Makedoniji gde danas živi.

-Ja sam se rodio u Sidneju u Australiji, moja majka je takođe pevačica i bila je na turneji tamo. Tada je radila dosta, desila se turneja u Australiji, tu je upoznala mog oca i onda sam se rodio ja – reako je on.

Pevač ističe su se samo nekoliko meseci nakon njegovog rođenja roditelji vratili u Makedoniju i tu nastavili život, a on je kasnije imao priliku da sam živi nekoliko godina u zemlji gde je rođen.

-Ja sam imao osam meseci kada smo se vratili. Imao sam prilike da posetim Australiju kada sam imao 17. godina, onda sam živeo nekih sedam osam godina na relaciji. Tada sam već počeo da sviram, onda me je muzika vukla nazad i tada sam se vratio ovde – kazao je pevač.

Foto: Instagram, Youtube prentscreen,
Autor: A. Milinković