Tea Tairović se takmičila u „Zvezdama Granda“, žiri je kasapio, sad otkrila da li se kaje

tea tairović zvezde granda

Svoju karijeru započela je u „Zvezdama Granda“ davne 2013. godine, a Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih pevačica koje je ovo takmičenje iznedrilo.

Kako je za Grand rekla, odluku da okuša sreću u najpopularnijem talent šouu, smatra jednom od najboljih u životu.

Ipak nije sve bilo lako, ali je trudom i upornošču stigla do samog vrha estrade te aktuelnim zvezdama poručuje da budu strpljive.

-Ja sam uvek bila ambiciozna, sanjala sam o svemu ovome, ali se nisam opterećivala, već sam bila u fazonu kad se desi, desi se. „Zvezde Granda“ su prelepo iskustvo, ne samo za mene, mislim i za svakog pevača koji je prošao kroz takmičenje. Saosećam sa svim takmičarima i svakom anonimnom pevaču želim da prođe kroz takvu školu, u smislu medija, u smisli komentara publike, u smislu toga da na tacni tamo dobiju znanje i iskustvo velikana koji sede u tim stolicama- rekla je Tea za Grand, a potom dodala:

-To je nešto najpozitivnije u mom životu, ali zapravo prava borba počinje tek posle takmičenja jer mi svi mislimo da ćemo doći do finala i da je to to, ali to nije tačno.

tea tairović zvezde granda

U razgovoru za naš portal Tea je otkrila da je pratila 17. sezonu „Zvezda Granda“, ali i da je njen favorit upravo pobednica.

-Ispratila sam kad god sam stigla, zbog poslovnih obaveza. Dopada mi se devojka iz Cecinog tima, Šejla Zonić, nekako mi je nestvarna. Kao da nije sa ovog sveta-otkrila je pevačica.

tea tairović zvezde granda

Inače, Tea Tairović se našla na meti komentara u ovogodišnjj sezon „Zvezda Granda“ i izazvala polemiku među članovima žirija.

Sećam se one sezone kada ste iskasapili Teu Tairović, stvarno ste je iskasaplii i evo je danas peva rekao je Saša Popović, a komentar je imala i Snežana Đurišić:

Sale, ona je tako pevala tada da je kasapimo.

tea tairović zvezde granda

Ipak Bosanac nije bio saglasan sa ovim konstatacijama kolega te je bez dlake na jeziku prokomentarisao Teino pevanje.

-Peva i sad isto, šta! Daj ne zezajte me, pa je l’ smo je slušali uživo kako peva? Slušao sam je za Novu godinu gde je pevala, u Sarajevu. Dajte, ne zezajte. Cura je dobar posao i lepo izgleda, ali nemojte sad da preterujemo. Onda je to vaša koleginica i ponosite se po pevanju- poručio je Stojković, a Popović je dodao:

-Ja Teu nisam slušao uživo od trenutka kada je ovde završila takmičenje, ali da je velika zvezda, velika je zvezda.

BONUS VIDEO: Ovako je žiri „Zvezda Granda“ govorio o Tei Tairović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić