Miki Sekulovski otkrio koga bi odabrao za mentora umesto Cece Ražnatović

miki sekulovski mentor

Jedini muškarac kome je ove godine pošlo za rukom da se plasira u superfinale 17. sezone „Zvezda Granda“, Miki Sekulovski odneo je titulu vicešampiona braneći boje tima Cece Ražnatović.

Iako nije očekivao da će se visoko kotirati u takmičenju, Miki ističe da je prezadovoljan radom sa mentorkom, kao i da je ona velikim delom zaslužna za njegov uspeh.

-Ceca je divna osoba i najbolji mentor u „Zvezdama Granda“- poručio je drugoplasirani finalista, a na pitanje koga bi odabrao za mentora da nije Cecu, Miki je bez razmišljanja otkrio:

-Đorđa Davida!

miki sekulovski mentor

Mikijeve fanove na društvenim mrežama, zanimalo je i sa kim bi vicešampion „Zvezda Granda“ voleo da snimi duet.

-Sa Julijom Petrović, koleginicom iz takmičenja, Cecom Ražnatović i Barbarom Popović- otkrio je Sekulovski.

miki sekulovski mentor

Podsetimo, nakon napetog finala, Miki je za Grand ogolio dušu i priznao da je zadovoljan plasmanom.

Bio sam zadovoljan i sa tim što sam došao u finale, ali zahvaljujem se svima ovom prilikom što ste glasali za mene. Prezadovoljan sam i spremam vam nove projekte– rekao je za Grand ne krijući da je jedva obuzdao emocije u spektakularnoj noći.

– Nisam očekivao da ću da dođem do superfinala, bilo je stresno i neverovatno, ali pregurao sam i zadnju pesmu. Nisam verovao! Ja se izdvajam od svih jer pevam rok i pop i bilo mi je čudno što ljudi prihvataju vrstu muzike koju ja slušam i pevam, ali istovremeno mi je drago što kažu da im se sviđa sve i to što su glasali– zaključio je pevač.

miki sekulovski mentor

BONUS VIDEO: Intervju Mikija Sekulovskog nakon finala „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Instagram Printscreen,
Autor: J. Jović