Suprug Đule Drini progovorio o napadima na pevačicu: „Vređali su je, samo im je ona smetala“

djula drini 1 1

Još uvek se nije slegla medijska prašina koja se podigla nakon finala šoua „Zvezde Granda“, a utisci kandidata i njihovih porodica danima se nižu na društvenim mrežama.

Suprug Đule Drini koja je uprkos statusu favorita za pobedu, završila šesta, oglasio se javno i obratio kako njenim fanovima tako i hejterima koji pokušavaju da joj ugroze karijeru.

suprug đule drini o napadima

Suprug Đule Drini o napadima

Ženo moja, ponos moj. Pokazala si koliko vrediš i da si najbolja. Toliko, volje, želje, borbe da dođeš do cilja koji si imala da sam ti se divio u svakoj sekundi. Kao što sam, pre nekoliko meseci napisao, mnogi će želeti da ospore tvoj trud, želju i borbu. Nažalost nije im uspelo jer si uvek imala tvoju podršku iza sebe i uvek ćeš i njima se zahvaljujem– počeo je svoje obraćanje Edin koji je bez dlake na jeziku progovorio o negativnim komentarima koje je Đula dobijala na društvenim mrežama:

Želim da se zahvalim i onima koji očigledno nemaju ni obraza ni stida, ni srama i ne znaju ni na jedan normalan način reći da im se nešto ne sviđa u životu, već čekaju da izađe neki status gde se pominje tvoje ime da bi napisali uvrede. Morate znati da moju Đulu bez ijednog dana muzičke škole ste poredili uvek samo sa najboljima i da vam je samo ona smetala i niko više. A vi se zapitajte zašto– obrazložio je Đulin muž koji joj je uputio poruku ljubavi na samom kraju:

DJULA DRINI ZG FOTO MUNJA 4 ok

Ženo, volim te. Najbolja si, svesna si svog kvaliteta i videla si da ljudi koji se razumeju u ovaj posao žele da rade sa tobom zato što vrediš i idemo još jače. Volimo te Alina i ja– zaključio je on na svom Instagramu.

Podsetimo, ekipa Granda imala je eskluzivnu priliku da poseti dom Đule Drini u Cazini i provede dan sa njenim roditeljima i suprugom koji je odmah podržao u nameri da se prijavi za „Zvezde Granda“.

-Ne treba da se bavi time, eto tako, da bi radila, već da iskoristi talenat i da napravimo nešto od toga, da postane jugoslovenska zvezda ako je moguće, da ne kažemo bosanska-rekao je Đulin suprug za Grand.

djula drini 2 1

Đula nam je pokazala i kako izgledaju pripreme za nastupe u njenom studiju koji se nalazi u porodičnoj kući, što možete pogledati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić