Login/Registracija

TALIČNA Zbog jednog Cecinog poteza, Sanji procvetao biznis

Voditeljka Sanja Kužet poznata je kao neko ko veoma vodi računa o svom igledu. Šarmantna voditeljka redovno vežba o čemu često obaveštava svoje pratioce na Instagramu, a pored toga vodi računa o ishrani.

Sanja ističe da redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana nije bitna samo zbog fizičkog izgleda, nego pre svega vitalnosti i zdravalja, pa je tako osmislila svoj detoks tretman kako bi pomogla svima onima koji muku muče sa viškom kilograma, ali i onima koji su često izloženi stresu i preko im je potrebna energija da preguraju dan i obaveze završavaju na vreme.

-Mislim da je logičan sled događaja bio da uradim jedan „Reliksir detoks“ na šta sam izrazito ponosna. To je jedan program ishrane od voća i povrća koji će vam pomoći da imate makar pola snage kao ja. Istrčala sam polumaraton u svojoj trideset osmoj godini, a da mi je neko rekao to sa mojih dvadeset osam ne bih mu poverovala – objasnila je Sanja.

Voditeljka je priznala da su je mnoge kolege i saradnici podržali kada se odvažila da pokrene samostalni biznis, a među njima i Ceca Ražnatović.

Popularna pevačica je jednom u emisiji „Zvezde Granda“ rekla da pije Sanjine sokove i da pokazuju fantastične rezultate, a onda je navodno odjednom skočila prodaja, sokovi su krenuli da se prodaju kao halva, a voditeljka je sada potvrdila priču.

Istina je da je tada eksplodirala porudžbina. Znate kakav su format „Zvezde Granda“, kada ti ljudi nešto kažu publika im zaista veruje. Uz mene su bili i ostali članovi žirija, Violeta, Ana…. Zaista mogu samo da im se zahvalim. Veoma je važna podrška kada počinjete neki novi biznis. Oni su i dalje konzumenti, ne bi se oni vraćali da ti sokovi zaista ne deluju – ispričala je voditeljka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk