Login/Registracija

NESTVARNO! Ovako zvuči kada Sinan i Šerif završe u jednoj pesmi, a to otpevaju Zvezde Granda (VIDEO)

Prošlogodišnji učesnici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nenad Osmanović i Aleksandar Simić svakog dana publiku iznenade sa nekom novim zanimljivom informacijom.

Pre samo nekoliko dana objavili su vest da učestvuju na ovogodišnjem „Izboru za pesmu Evrovizije“ i time su pokazali da im je Saša Popović ispunio obećanje koje im je dao još dok su se takmičili.

Pripreme za ovo takmičenje uveliko traju, a njih dvojica svaki slobodan trenutak koriste kako bi vežbali i pevali zajedno.

Sve češće se po društvenim mrežama dele njihovi zajednički videi, a jedan snimak sa mreže TikTok privukao je posebnu pažnju publike.

Naime, oni su rešili da spoje dve legnede narodne muzike i dve njihve najpoznatije pesme. Aleksandar je isnistirao da Nenad svira melodiju pesme Šerifa Konjevića „Nemoj druže“, a da na tu melodiju pevaju čuveni hit Sinana Sakića „Da se opet rodim“.

Mnogima ovo zvuči nemoguće, ali da li postoji nešto što ne mogu da otpevaju naše Zvezde Granda?! Nenad je počeo da svira, a onda su zajedno zapevali i oduševili sve pratioce koji su ih podržali u komentarima.

Podsetimo, pre nekoliko dana se za Grand oglasio čuveni kompozitor Goran Ratković Rale koji je pisao pesmu Nenad i Aleksandru za „Izbor pesme za Evroviziju“, a tom prilikom je objasnio kako je došlo do saradnje sa mladim pevačima.

– Momci su me stvarno oduševili, iako sam ih čuo ranije i Sale mi ih je hvalio, kada su otpevali shvatio sam njihovu veličinu. Oni su fantastičan spoj nečega što je mnogima nespojivo- opere i trilera, što ćete i čuti u samoj pesmi. Kao što i sam naziv kaže, ova numera, govori o životu i šalje poruku da svako treba da ga proživi na najboljli mogući način bez obzira na sve što on nosiistakao je Ratković za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković