Tako to rade velike zvezde! Marija Šerifović prekinula koncert, evo koji je razlog (VIDEO)

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 03102022 FOTO MUNJA 14 ok

Jedna od najpopularnijih i najvoljenijih pevačica sa naših prostora još jednom je opravdala svoje ime i pokazala kakav je plemenit čovek. Marija Šerifović je protekle noći održala koncert za pamćenje u Staroj Pazovi, međutim tokom njenog nastupa desila se nemila situacija.

Dok je koncert tekao Marija je pevala zajedno sa publikom, ogromna količina energije se osećala u vazduhu, ali u toj masi desilo se da je jednoj ženi pozlilo, a pevačica je iste sekunde prekinula sa izvođenjem i zatražila pomoć od obezbeđenja.

Njena brza reakcija i brižnost bili su jasno vidljivi. Obezbeđenje je pomoglo ženi da se smesti na stolicu pored bine kako bi joj pružili prvu pomoć i osigurali da se oseća bolje. Očigledno je da je pevačica bila duboko zabrinuta za zdravlje ove gospođe.

Ono što je posebno dirnulo prisutne bilo je to što je žena, uprkos lošem zdravstvenom stanju, insistirala da ostane na koncertu i da gleda Marijin nastup do kraja. To je svedočanstvo ne samo o strasti prema muzici, već i poštovanju prema Mariji.

498a938a7d79c85533147bd034776efa67394b4b

Marija Šerifović je pokazala veliku humanost i saosećanje, što je duboko ganulo publiku. Njen gest brige prema ženi dodatno je istakao njenu veličinu ne samo kao umetnice, već i kao osobe. Koncert je nastavljen nakon što se situacija smirila, a prisutni su mogli da nastave da uživaju u njenom nezaboravnom nastupu.

Ovaj trenutak će ostati urezan u sećanju svih prisutnih kao podsetnik na ljudsku toplinu i pažnju koja prevazilazi svet estrade.

Marija Šerifović je još jednom pokazala da muzika ima moć da spaja ljude i da se prave vrednosti ogledaju ne samo na sceni, već i van nje.

PROČITAJTE I:

(Informer)

Foto: Z.K./instagram,
Autor: J.R.