Marija Šerifović konačno može da odahne! Posle punih 6 meseci rešila ovaj problem (VIDEO)

marija serifovic v45

Pevačica Marija Šerifović otkrila je da je posle punih šest meseci konačno može da odahne. Došao je kraj njenim tegobama, a pomagalo koje je koristila čak pola godine više joj neće biti neophodno.

Marija je zbog toga bila vidno raspoložena i rešila je ovu lepu vest da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

-Vedrija tema za danas je da nakon 6 meseci nošenja fiksne proteze moji zubi su se za 40, 50 , 60 posto ispravili. I sada ide ona ozbiljnija komplikacija. One gumice i zagrižaj da se prebaci, ali „vridilo je“ , kako bi i Oliver rekao – poručila je Marija na svom storiju.

marija serifovic u stresu

Pevačica se široko nasmejala i pokazala kako izgleda proteza u njenim ustima koju će kako stojestvari ovih dana skinuti, a potom će se upustiti u finese, kako bi sve leglo kako treba.

Podsetimo, Marija je početkom godine odlučila da se podvrgne jednom zahvatu koji mnogim ljudima drastično promeni izgled.

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 17012023 FOTO MUNJA 9 ok

Šerifovićeva je, posle mnogo razmišljanja tada rešila da stavi fiksnu protezu i dovede u red svoj osmeh, a prethodno je konsultovala i svoje pratioce na Instagramu, tražeći savet od njih:

-Da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku i ovu gornju trojku? Budući da imam ‘keca’, pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice. Da stavljam protezu i ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku – pitala je tada Marija svoje pratioce, a odgovori koje je dobila pomogli su joj da lakše donese svoju odluku u vezi sa tim problemom.

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 03102022 FOTO MUNJA 14 ok 1

Marija se inače upravo vratila i sa odmora iz Amerike, a sada je očekuje odlazak kod stomatologa i svi sa nestrpljenjem očekuju da vide Mariju, punu nove energije i u novom osveženom luku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić