Aleksandra Tadić oplela po koleginicama zbog društvenih mreža: „Ne želim plavu značku, neće ona pevati na mojim nastupima“

cipka

Svoju popularnost već godinama javne ličnosti dokazuju i na društvenim mrežama a pomama za takozvanim plavim značkama uzela je maha. Pevačica Aleksandra Tadić i dalje „nije verifikovana“ a o tome i previše ne haje, iako je svojevremeno podnela zahtev za ovaj „štiklić“ na svom Instagram nalogu.

ALEKSANDRA TADIC LK SNIMANJE 23032023 FOTO LUKA 17 1

– Što se moje verifikacije tiče, čekam je isključivo od Instagrama, onu značku koja se ne kupuje za siću, slala sam zahtev nekoliko puta, ali očigledno nisam priložila “validnu dokumentaciju” za to. Nisam se ni bavila time već neko vreme, posebno kada sam videla kako to trenutno funkcioniše bez ikakvog smisla. U ovoj ekspanziji plavih znački ni ne želim je, a nije mi jasan ni taj Instagram i njegovi kriterijumi za to. Plava značka mi apsolutno ništa ne znači pogotovo u ovom trenutku kada je obesmišljena, niti će ona pevati za mene niti će doprineti mom poslu. Koliko sam poznata merim sa uspehom mog covera „Oglas“ koji mi je najviše doprineo u poslu – rekla je Aleksandra za Espreso.

b603f172ff380a33b804cc81219b84003ee0d1a9


Pevačica smatra da su se ipak mnogi upustili u trgovinu ovim „priznanjem“.

– Nisam ispratila ni rasprave ni ništa oko toga, nema razloga da neko bude besan na nekoga ko želi da bude poznat time što će kupiti tu značku. Je li smatraš da ti je to minus za karijeru što nisi verifikovana na mrežama ili ti je mnogo važnije da na tvojim nastupima ljudi znaju i ko si ti i da znaju tvoje pesme? – pita se pevačica.

ALEKSANDRA TADIC GP SNIMANJE 14022023 FOTO MUNJA 118

Tvrdi i da to što je Instagram i dalje ne verifikuje svakako ne utiče na njenu karijeru.
– Minus za karijeru mi je ako se slučajno negde ne pokažem u pravom svetlu, tj. ako ne mogu da dam svoj maksimum u trenutku iz raznoraznih razloga i okolnosti, tu sebi dam minus, a društvene mreže to koristim da bih bila u kontaktu sa ljudima koji vole ono što radim i koji me podržavaju iz dana u dan i njih je sve više na moje veliko zadovoljstvo – rekla je Aleksadra.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić