Paparazzo: Miloš Bojanić popravljao brod, a onda je usledio haos na plaži! Svi pritrčali u pomoć (VIDEO)

Folker Miloš Bojanić leto provodi u Bokokotorskom zalivu, a omiljena razonoda mu je plovidba brodom u čemu zaista uživa. Pevač je nedavno međutim imao peh kada mu se lađa pokvarila. Na svu sreću radilo se o manjem defektu, ali bez obzira na to nije mogao da koristi brod dok ne zameni deo koji je odslužio svoje.

image00001 2

Iako je odmah pronašao o čemu se radi i poručio neophodan rezervni deo, pevač je danima čekao da isporuka stigne na njegovu adresu. Kada je napokon dočekao da kurirska služba dostavi ono što mu je potrebno za nesmetan rad broda Miloš ništa nije želeo da prepusti slučaju.

image00002 3

Poranio je čvrsto rešen da sam zameni deo na svom brodu.

image00003 2

Prvo je morao da plovilo dovuče na neko mesto na kojem mu je bilo zgodno da majstoriše, a ljudi koji su u to vremebili naplaži pritrčali su mu u pomoć.

image00004 1

„Bez alata nema ni zanata“ poznata je izreka pa je Miloš uzeo neophodne rekvizite u ruke i sa lakoćom popravio svoju morsku mašinu.

image00005 1

Zadovoljan uspšno završenim poslom odmahje seo u brodić i isplovio u nepoznatom pravcu kako bi nadoknadio vreme u kojem uživa na brodiću, i koje je sticajem ovih okolnosti propustio prethodnih dana.

Foto: Ankić/Jović/Čumić,
Autor: Dačić/Ankić/Jović/Čumić