Login/Registracija

Takmičar grcao u suzama zbog bivše devojke, klečao i plakao na sceni, žiri u potpunom šoku (FOTO)

6b520dc61aba66b6fc5eb8a43d072dac232ed896

Ljubavna ispovest o kojoj se i dalje priča svojevremeno se dogodila na velikoj sceni „Zvezda Granda“, a bila je i glavna vest u regionu. Zbog svega toga takmičar Aleksandar Stevanovski preko noći je postao heroj među pevačima. Simpatični Makedonac ostavio je u šoku članove žirija kad je pred milionskim auditorijumom priznao da se za takmičenje prijavio da bi se pomirio sa bivšom devojkom Bojanom.

Marija Šerifović ga je odmah prepoznala jer je njegov motiv za učešće odjeknuo u medijima nekoliko dana ranije, a i ostali članovi žirija su pratili njegov nastup sa dodatnom pažnjom. 

Kad je Aleksandar priznao da i dalje voli devojku koju već skoro tri godine pokušava da vrati, članovi žirija su mu dozvolili da otpeva i drugu pesmu. Momka su savladale emocije i on je pao na kolena i pevao, a u jednom momentu nije mogao da savlada suze. Nakon nastupa koji je gotovo „oborio“ Internet i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama., Aleksandar Stevanovski je za Grand otvorio dušu. 

be8c28e7993e7829a9382c177e0b00d2bc59feb2

-Zatečen sam i iznenađen da u ovom surovom svetu ljudi znaju da razumeju ljubav. Komentari su različiti. Jedni me kritikuju, a drugi me hvale zbog hrabrosti koju sam pokazao– rekao je Aleksandar tada i dodao kako i dalje voli Bojanu sa kojom je bio u vezi samo nekoliko meseci. 

-Već dve godine i devet meseci se trudim da je vratim. Mnoge stvari sam joj oprostio. Svi me pitaju zašto je toliko volim? Pa zato što je jednostavna– objasnio je Aleksandar kao da se taj odgovor podrazumeva. Iako su se u medijima pojavile priče da je sve izmislio, on je tvrdio da je bio iskren i da je sve što je rekao istina. 

takmicar
Printscreen youtube

-Komponovao sam i objavio pesmu „Me boli razdelba“ koju sam otpevao u njenu čast i posvetio njoj – rekao je pevač.

Na pitanje da li mu se Bojana javila nakon što je u emisiji pevao samo za njenu ljubav rekao je: 

-Nije mi se javila ali su se zato javile stotine koje bi rado menjale nju. Ali džaba, nijedna joj nije ni blizu! Nadam se da ćemo se pomiriti jer bih zbog nje učinio sve – ispričao je tada Aleksandar.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić