Porodici Harisa Džinovića teško pada ono što njihova ćerka radi: „Jako se teško borimo“

5b60197494c2a9005405f2835cc656968fec87c9

Dizajnerka Melin Džinović i pevač Haris Džinović imaju ćerku Đinu i sina Kana. I dok se Kan ne eksponira na društvenim mrežama, Đina je veoma popularna zbog čega njena majka dosta strepi.
Đina, koja je pravi predstavnik mlađe generacije, redovno objavljuje fotografije i video klipove vezane za oblačenje i negu, a često pokazuje i svoje emotivne partnere.
Tako je nedavno Džinovićeva pokazala i dečka sa kojim je bila na Kopaoniku.

Njih dvoje su tada uživali u skijanju, a svoju ljubav su podelili i sa pratiocima.


Ipak, sudeći po izjavama njene majke Meline, porodica Džinović ne nosi se najbolje sa ćerkinom popularnošću.

36947aa760be7282a47c43fdc9b3c8de9ee2b52e

-Jako se teško borimo i slažemo sa tim, navikavamo se, sada smo i mi u tom teškom periodu – rekla je Melina svojevremeno koja se nalazi na raskršću između strogih stavova svog supruga i želja ćerke, sa kojom teži da ima blizak prijateljski odnos.

Neretko ističe i svoj izgled i telo, a mnogi se pitaju šta joj na to kažu roditelji. O tome je jednom prikom u jednom emisiji govorila upravo njena majka Melina, koja je priznala da joj ćerkino eksponiranje na takav način teško pada.

– Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu – rekla je Melina ranije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Republika.rs