Svađa Milija i Viki na samom početku, pale teške prozivke: „Trajao si od i do Cece“

Svađa Milija i Viki

Sam početak večerašnje emisije obeležila je svađa Milija i Viki koja je usledila nakon što se povela tema o početku Cecine karijere.

Naime, emisiju je otvorio duel između Ognjena Rutića i Nikole Petračkovića u kome je stari kandidat bio nadmoćniji i osvojio šest glasova žirija.

nikola petrackovic

Svi članovi žirija su se složili da je čuveni „Pekar“ bio dominantniji, dok su Ognjenu davali savete.

Prvi kandidat jedan volumentan glas i boja koja može dobro da zvuči, ali svi drugi elementi su neiskustvo- rekao je Bosanac, a Ceca se nadovezala kako mora da vežba i da će njegov potencijal doći do izražaja.

Pekar bio si dobar, uvek može bolje. Ognjen je prvu pesmu otpevao jako lepo s obzirom da je prvi put na sceni dopalo mi se kako si izgovarao tekst,ali pogubio si se u drugoj pesmi, još kada sam videla da imaš troje braće i sestara reko dajem ti glas– zaključila je Bekuta.

0A0A4722

Na kraju oglasio se Mili koji je pohvalio oba kandidata.

Meni je kandidat broj jedan bio odličan i ova druga pesma podigao je publiku i žiri se smejao i uživao a glasao ovako. Ipak, nema izbora nego da se odlučim za svež burek, koji obožavam i da Bosancu pokažemo kako se bavi burek– rekao je Mili, na šta mu je Bosanac odbrusio kako je on umetnik u muzici, a ne svaštar.

Ova tema zainteresovala je Sašu Popovića koji je pitao Milija koji mu je omiljeni burek, a kda je on odgovorio da je sa sirom, Bosanac se uvredio i rekao da to nije burek.

Tvoje muzičko znanje se sastoji 50% o šatoru 50% o bureku– nadovezao se Milić, dok se Stojković branio kako je radio samo velike koncerte sa velikom zvezdama poput Cece, Bekute, Snežane i drugih.

mili i viki svadja
Svađa Milija i Viki

Svađa Milija i Viki

Potegla se rasparava oko Cecinog početka karijere i pesme „Cvetak zanovetak“ koju je maestralno otepvala, a onda se ubacila Viki sa opaskom.

Od Cece i do Cece toliko si trajao Mili- pecnula je Miljkovićeva, na šta joj on nije ostao dužan:

I ti si dobila dve pesme, dva hita– završio je kompozitor.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić