Ovako je izgledala Ceca na početku karijere: Kovrdžava kosa i prirodne grudi u prvom planu, svi komentarišu isto: „Prirodna lepota“(FOTO)

Ceca na početku karijere
Ceca na početku karijere

Iako ne objavljuje slike iz mladosti, Ceca na početku karijere izgledala je drugačije nego danas o čemu svedoči fotografija koja je isplivala na društvenim mrežama.

Ona je počela da se bavi pevanjem veoma mlada, a za nju se već uveliko čulo kada je imala svega 16 godina, a sve je ostavljala bez teksta kako svojim glasom tako i stasom.

Pevačica je tokom ovih godina više puta menjala svoj imidž i eksperimentisala sa stajlinzima i frizurama, ali je ipak uvek u prvom planu bio njen šarm i neverovatna energija.

ceca u srebrnoj haljini
Ceca na početku karijere

Ceca na početku karijere

Ceca sa svojim pratiocima na Instagramu neretko deli fotografije iz mlađih dana, a sada se na jednoj njenog fan stranici na Instagramu pojavila njena fotograija iz mlađih dana.

Ona je na pomenutoj fotograffiji imala tada popularnu frizuru, lokne sa šiškama, dok je na sebi imala prsluk ispod kojeg je nosila kratak top, dok su njene prirodne grudi u prvom planu.

Ceca na početku karijere

„Vreme bez fotošopa, kada je prirodna lepota bila na ceni“, „Prelepa devojka, a sada dama“, „Divno je uvek izgledala“, „Fantazija“, nizali su se komentari.

Podsećamo, Ceca će uskoro postati baka po treći put, a na svet će doći još jedan unuk.

Pevačicin sin podelio je srećne vesti na društvenim mrežama.

-Stiže još jedan bata- napisao je usihećni tata, a potom se emotivnim rečima obratio supruzi.

-Slava Bogu. Hvala ti Gospode za sve što si mi grešnom podario. Bogdana kraljice života moga.

BONUS VIDEO- Ceca o Anastasijinoj svadbi:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.