Saša Popović zapretio Cipki, pevačica sve javno otkrila: „Rekao mi je da smesta to uradim“

Saša Popović zapretio Cipki
Saša Popović zapretio Cipki

Aleksandra Tadić Cipka probila se u sam vrh estarde nakon „Zvezda Granda“ u kojima je osvojila srca publike autentičnim glasom, ali i stasom za koji redovono dobija pohvale.

Iako je odavno završila takmičenje, sada je priznala kako se nije pribojavala žirija, ali da joj je jedno mišljenje bilo jako važno.

Bilo mi je najvažnije šta će Saša Popović da kaže i kako će on da me doživi i da li će se njemu dopasti– priznala je Cipka.

ALEKSANDRA TADIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 15 ok
Saša Popović zapretio Cipki

Saša Popović zapretio Cipki

Pevačica je nedavno pokušala da se otarasi nadimka po kome je poznata, kada je Saša Popović lično urgirao da ga vrati.

Ja sam sklonila nadimak i predstavljala sam se samo kao Aleksandra Tadić, onda me je Saša kontaktirao i rekao da smesta vratim Cipku da li ja znam koliko je novca uloženo u Cipku da bih je ja sada tako obrisala– ispričala je Tadićeva čiji nadimak često pogrešno izgovaraju:

cipka sata
Saša Popović zapretio Cipki

Ljudi permutuju nazivaju me i Čipka i svakako drugačije, ali Cipka sam – objasnila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO- Cipka otvorila vrata svog doma:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić