Login/Registracija

Takmičar ispunio obećanje, žiri u epizodi „PAKLENA KUHUNJA“

Duel između Đorđa Jovanovića iz Milijevog tima i Nikole Petračkovića kome je mentor Bosanac, napravio je opštu pometnju.

Ono što je najvažnije je da su momci vokalno zasenili žiri i mizborili se za svih šest glasova.

– E ovako ljudi, oni su se sada takmičili u pevanju, a sad ćete da vidite u čemu će sada. Prvo pitanje za Nikolu, da li si doneo kiflice koje si obećao i da li si ih sam pravio- zanimalo je Popovića, a kandidat je odmah povtdio da je svoje obećanje ispunio.

Zatim je pušten video snimak publici i žiriju na kome se vidi kako Petračković mesi obećane kiflice uz objašnjenje recepta. Čini se da su se mnogi iznenadili što je zadatak ispuniuo, a takmičar je imao samo jedan zaključak.

– Maro mislim da ću do kraja emisije ostati upamćen po ovome- rekao je.

Članovi žirija sve vreme su se šalili na njegov račun. Dok je Bekutu zanimalo da li je oprao ruke, Marija je svojom konstatacijom sve nasmejala.

– Ovaj hoće da nas ubije. Ovo nema nigde- našalila se Šerifovićeva.

Usledio je i video snimak momka iz Milijevog tima, sa njegove prve audicije kada je imao samo dvanaest godina. Članovi žirija potpuno su se raznežili, kao i njegova podrška u studiju.

Njegov mentor je objasnio da je Đole napunio osamnaest godina pre samo nekoliko dana, a da je slavlje trajalo do ranih jutarnjih časova.

Sve se stopiralo kada se takmičar pojavio sa dve pune pletene korpe kiflica, od slanih do slatkih, a Mara je prva prionula na posao.

– Polako Novka, gladna sam- počurila je poznatoj baki iz publike koja je tražila da i njih počasti.

– Alo pekar, ako ispadneš večeras, šta ćeš da nam spremiš da bi te vratili?- zanimalo je Sašu, a Nikola je obećao da sledeći put stiže jagnje.

Nakon što su se svi počastili i najeli došao je red i na preglasavanje koje je bilo na Sašinu žalost nerešeno. Sada je bio on taj koji mora da donese konačnu odluku.

Dvadesetšestogodišnji Nikola Petračković dobio je prednost budući da za Đoleta koji je tek punoletan, kako Saša kaže, ima vremena.

Komentari na račun pevanja su ovoga puta izostali, osim što su oba momka sjajno izbela numere, žiri je bio gladan pa je prionuo na kiflice.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović