Login/Registracija

Suzana Mančić Aranđelovdan praznuje i kolač lomi u crkvi, a slavu je menjala više puta (FOTO)

5084cd2cdf4ed930da9c79a60f6ee5327a343598

Suzana Mančić važila je za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije. Međutim, ona se sada pohvalila i time kakva je domaćica.
Mančićeva je postavila fotografiju na svom instagram profilu i čestiala svim pravoslavnim vernicima koji danas obeležavaju danas Svetog Arhangela Mihaila, koju ujedno i njena porodica obeležava.

Suzana Mancic slava

-Svima koji slave Sv.Aranđela, mojoj porodici, familiji i prijateljima želim da u radosti i dobrom zdravlju preseku kolač, posluže žito i dom ispune verom i ljubavlju. Neka nam je srećna Slava – napisala je Suzana na svom Instagram profilu.
Ona izuzetno poštuje običaje pa je svoj slavski kolač i žito odnela u crkvu, kako bi u skladu sa tradicijom obavila verski obred posvećen ovom svecu.

Suzana Mančić otkrila šta je izluđivalo dok vodila Loto


Mančićeva je jednom prilikom otkrila zbog čega je više puta menjala slavu.

-Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina. I onda sam rekla:vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”.Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu – objasnila je Suzana jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Duško Kuliš napravio spektakl u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić